Dünya 'tarihi an'a şahit olamadı...

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, Boğaz Köprüsü'nde Asya'dan Avrupa'ya tarihi bir vuruş yaptı ancak organizasyondaki eksiklikler yüz kızarttı.

Tiger Woods 'Tarihi Vuruş'u gerçekleştirdi

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, Boğaz Köprüsü'nde Asya'dan Avrupa kıtasına tarihi bir vuruş gerçekleştirdi... Bu tarihi vuruş için bir süre Boğaz Köprüsü'nde Asya'dan Avrupa'ya geçiş tek şerit halinde yapıldı.

Dünyanın en iyi golf sporcusu olarak gösterilen Tiger Woods, 7-10 Kasım tarihleri arasında Antalya'nın Belek Beldesi'nde gerçekleşecek "Turkish Airlines Open 2013" Golf Turnuvası için Türkiye'de atışını yaptı.

Boğaz Köprüsü'nün üzerinde Asya'dan Avrupa'ya tarihi bir vuruş gerçekleştiren Woods için dünyanın birçok yerinden gazeteci de İstanbul'a geldi. 

YAYINCILIK REZALETİ YAŞANDI

Atışı Dünya medyası da yakından takip ederken vuruşu ne canlı yayınlamak mümkün olabildi, ne de canlı seyretmek.

Milyonlarca kişinin ekran başına geçtiği tarihi anı, Türk televizyonları kendi 3G imkanlarıyla ve tele-objektifleriyle ekrana taşırken bir canlı yayın organizasyonu olmaması herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Pool yayın tabir edilen canlı yayın planlamasının olmaması, Türkiye için iyi bir reklam fırsatının heba edilmesi olarak değerlendirildi


.






<< Önceki Haber Dünya 'tarihi an'a şahit olamadı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER