Emniyet Müdürü Ömer Köse'den Haşim Kılıç'a açık çağrı

Yolsuzluk ve terörle mücadelede etkin görev alan ancak hukuksuz sahur operasyonuyla tutuklanan TEM eski Şube Müdürü Ömer Köse, AYM'ye çağrıda bulundu.

Emniyet Müdürü Ömer Köse'den Haşim Kılıç'a açık çağrı

22 Temmuz sahur operasyonları sonrasında hukuksuz şekilde gözaltına alınan Emniyetçilerden biri olan ve daha sonra hakkında tutuklama kararı çıkan Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Ömer Köse, Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Haşim Kılıç ve mahkeme üyelerine bir çağrıda bulundu.

Yapılan hukuksuz tutuklamalara ilişkin Silivri cezaevi'nden AYM üyelerine çağrıda bulunan Köse, hakimlere hiçbir makamın baskı yapamayacağını , Sulh Ceza Hakimliklerinin mutlaka kalkacağını ve bu yapılanlara rağmen hukukun üstün geleceğini belirterek "Bu tarihi karar, size nasip olup ilelebet hayırla hukukun üstünlüğüne yaptığınız katkı ile anılacak mısınız yüce milletimiz de biz de merakla bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Avukat Ömer Turanlı aracılığıyla çağrıda bulunan Ömer Köse, AYM Başkanı Haşim Kılıç'ın "Üzerimizde baskı var, emekli olunca konuşacağım" sözlerine "Hakimler kararlarıyla konuşur, emekli olunca değil" diye cevap verdi.

Avukat Ömer Turanlı, Emniyet Müdürü Ömer Köse'nin çağrısını kendi Twitter hesabından paylaştı.

İşte Avukat Ömer Turanlı'nın yaptığı o paylaşımlar:





<< Önceki Haber Emniyet Müdürü Ömer Köse'den Haşim Kılıç'a açık... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER