Fen Lisesi'nde akıl almaz kaza

Erzincan Nevzat Ayaz Fen Lisesi'nde 3'ü kız toplam 4 öğrenci yaralandı.

Fen Lisesi'nde akıl almaz kaza

Erzincan Nevzat Ayaz Fen Lisesi'nde tavan sıvasının tabaka halinde kopması sonucu 3'ü kız toplam 4 öğrenci yaralandı. Yaralanan öğrenciler Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alındı.

Erzincan Nevzat Ayaz Fen Lisesi'nde 10/C sınıfında matematik sınavı sırasında tavan sıvasının tabaka halinde düşmesi sonucu Rüveyda Aslan (17), Hurşit Tutar (16), Elif Feyza Sert (16) ve Feyza Nur Yılmaz (14) isimli öğrenciler yaralandı. Yaralanan öğrenciler Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

"ÖĞRENCİLER DEPREM OLDU ZANNETMİŞ"

Öğrencileri hastanede ziyarete gelen İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, öğrencilerin hafif şekilde yaralandığını belirterek; “Bugün saat 09.10 sıralarında Nevzat Ayaz Fen Lisemizde ki 10/C sınıfındaki öğrencilerimiz matematik sınavı esnasında sınıfın arka sıralarının üzerinde bulunan yaklaşık 3,5 metre civarındaki bir sıvanın düşmesi neticesinde acaba deprem oldu mu? Diye çocuklarda kısa süreli bir panik yaşanmış. Arka sıralarda oturan öğrencilerimizin üzerine sıva düşmesi sonucu 4 öğrencimizi hastaneye getirdik. Şuan da öğrencilerimizde hayati tehlike arz edecek bir durum yok. Öğrencilerimiz tedbir amaçlı olarak, 4 öğrencimiz şuan da gözetim altında. Kısa bir süre sonra çocuklarımızı okulumuza ve ailelerine göndereceğiz. Okuldaydık. Orta katlarda her hangi bir ıslak zemin olabilir mi? Diye düşündük. Öyle bir durumda yok. Niçin ve neden olduğu ile ilgili de Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile yaptığımız görüşme neticesinde şuan da teknik elemanlar oraya gidecek. Nedenini, niçinini araştırdıktan sonra okulun bütün sınıflarda da bir araştırma yapılacak.

"TEK TESELLİMİZ AĞIR DURUM OLMAMASI"

Tesellimiz öğrencilerimizde Allah’a şükür çok sıkıntı verici bir durum olmaması. O sınıfta daha önceden bir bombelenme, bir çatlakta söz konusu değil. O sınıfta okuyan bir öğrenci ile de görüştüm. Her hangi bir çatlak ya da her hangi bir bombelenme var mı? Diye. Olmadığını belirtti, öğrencimiz. Teknik elemanlar özellikle, o sınıfı ve o sınıftan sonrada diğer sınıflarda gerekli çalışma yapacaklar.” dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber Fen Lisesi'nde akıl almaz kaza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER