Fenerbahçe taraftarı bıçaklanarak öldürüldü

Derbi maçı dönüşünde metrobüsten inen Fenerbahçeli Burak Yıldırım, kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklandı.

Fenerbahçe taraftarı bıçaklanarak öldürüldü

Hastaneye kaldırılan yaralı Yıldırım, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay, saat 22.30 sıralarında, Edirnekapı metrobüs durağı Mehmet Akif Ersoy Köprüsü çıkışında meydana geldi. İddiaya göre, derbi maçtan dönen Burak Yıldırım'ın, Edirnekapı metrobüs durağında indikten sonra Mehmet Akif Ersoy Köprüsü çıkışında kimliği belirsiz kişiler tarafından önü kesildi. Kısa süreli tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Burak Yıldırım, vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralandı. Yaralıya ilk müdahale yoldan geçen vatandaşlar tarafından yapıldı. 

Olay yerine gelen ambulansla Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Yıldırım, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırgan şahıslar kaçarak izlerini kaybettirdi. Bir grup Fenerbahçe taraftarı da hastane önüne gelerek bilgi almaya çalıştı. 

Olay yerinden geçen bir Galatasaray taraftarı, “Bu bir kan davası değil, bir cahillik. Yazık olmuş Allah rahmet eylesin. Ben Galatasaray taraftarı olarak bu olayı kınıyorum. Böyle bir zihniyet kimseye yakışmıyor. Şu an dondum ne diyeceğimi bilmiyorum. Keşke olmasaydı. Hepimiz kardeşiz hepimiz Müslümanız. Biz birbirimizi öldürmek için mi geldik yoksa birbirimize sahip çıkmak için mi. Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin” dedi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

FENERBAHÇE’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Bu arada, Fenerbahçe kulübü olayla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şöyle denildi: “Taraftarımız Burak Yıldırım'ın, bu akşam oynanan Fenerbahçe-Galatasaray lig maçı sonrası evine giderken, Edirnekapı Metrobüs Durağı'nda, bir grup tarafından, hunharca katledildiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Terörün renginin olamayacağı gerçeğiyle birlikte, bu vahim olayın dikkatle ve ısrarla takipçisi olacağımızı bildirir, Burak Yıldırım'a Allah'tan rahmet; acılı ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz.”
<< Önceki Haber Fenerbahçe taraftarı bıçaklanarak öldürüldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER