Galatasaray Kopenhag maçı hangi kanalda? Bu haber maçı izlemek isteyenler için...

Galatasaray, Kopenhag'a karşı... Galatasaray Kopenhag UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. hafta maçının hangi kanaldan ve saat kaçta izleneceğini öğrenmek için doğru adrestesiniz.

Galatasaray Kopenhag maçı hangi kanalda? Bu haber maçı izlemek isteyenler için...

Galatasaray Kopenhag maçı hangi kanaldan izlenebilecek ve Galatasaray Kopenhag maçı ne zaman oynanacak? İşte Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray Kopenhag maçına dair merak edilenlerin cevabı...

A haberleri'>UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, üçüncü maçında bugün Danimarka'nın Kopenhag takımıyla karşılaşacak. Grubun diğer maçında ise aynı saatte Real Madrid ile Juventus kozlarını paylaşacak.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak Galatasaray - Kopenhag karşılaşmasında Makedonya Futbol Federasyonu'ndan Aleksandar Stavrev düdük çalacak. 

Karşılaşma 21.45'ten itibaren D-Smart'ta smart spor 77. kanaldan naklen ekranlara gelecek.


GALATASARAY KAZANMAK ZORUNDA

Gruptan çıkma iddiasını sürdürmek için kazanmak zorunda olan Galatasaray, Kopenhag mücadelesi için son antrenmanını bu sabah yaptı. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki hafif çalışmada sarı-kırmızılı futbolcuların moralleri ve istekli oldukları belirtildi. Kafile maç saatini beklemeye başladı.

Bu arada İtalyan teknik direktör Roberto Mancini'nin sahaya, Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Riera, Melo, Selçuk, Burak, Sneijder, Bruma, Drogba dizilişiyle çıkması bekleniyor.

<< Önceki Haber Galatasaray Kopenhag maçı hangi kanalda? Bu haber maçı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER