Galatasaray'dan dünya yıldızına teklif

Galatasaray'ın Real Madrid'in başarılı kalecisi Diego Lopez'e transfer teklifi götürdüğü iddia edildi. Lopez ise Sarı-kırmızılı ekibin teklifini yalanlamadı.

Galatasaray'dan dünya yıldızına teklif

İspanya'da yayınlanan ve en fazla seyredilen spor programı Futbolero yazarları Real Madrid'de bu sezon başarılı bir performans gösteren file bekçisi Diego Lopez'in Galatasaray'dan ciddi bir teklif aldığını belirtti. Galatasaray'ın teklifinin geçtiğimiz hafta kaleciye ulaştığını vurgulayan yazarlar, Lopez'in Sarı-kırmızılı kulübe gidebileceğini söylediler. Mourinho'nun ayrılması ile kaleye tekrar Iker Casillas'ın geçeceği hatırlatılan programda Diego Lopez'in, Casillas'ın arkasında yedek kalamayacağını ve bu yüzden ayrılmak istediğini ifade ettiler.

Lopez, Galatasaray'a gidiyor iddiası İspanyol basınında da büyük yankı yaptı. Diego'yu bizzat Mourinho'nun Fatih Terim'e önerebileceğine dikkat çeken Marca yazarları, "Unutmayın ki Portekizli hocanın bir numaralı gözdesiydi eğer kalsaydı kaleyi kesinlikle gene Diego Lopez koruyacaktı fakat Mourinho ayrılınca Lopez'i Galatasaray'a önermesi" normaldir yorumunda bulundular.

Bu haberler üzerine başarılı kaleci Lopez, yeni teknik direktörün kararını bekleyeceğim açıklaması yaptı. Kendisine gelen tekliflerin olduğunu yalanlamayan Diego Lopez, Galatasaray'a yeşil ışık yaktı.
<< Önceki Haber Galatasaray'dan dünya yıldızına teklif Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER