Gelin ağladı, hırsız insafa geldi!

Gelin ve damadın evlendikleri gün altınlarını çalan hırsızlar yakalandı. Yakalanan zanlılardan biri ilginç bir açıklamada bulundu...

Gelin ağladı, hırsız insafa geldi!

  • Yeni evlenen çiftin 10 bin lira değerindeki altınları hırsızlar tarafından çalındı. 
  • Operasyon başlatan polis zanlıları kısa sürede yakaladı.
  • Yakalanan zanlılardan biri: "Televizyonda haberi izledim, gelinin gözyaşlarına üzülüp sinirden cama yumruk attım." 

Adana’da parkta fotoğraf çektiren gelen ve damadın arabadaki altınlarını çalıp kaçan 3 kişi yakalandı. Olay, geçtiğimiz hafta pazar günü meydana geldi. Selman Demiryürek (26) ve Seda Demiryürek (25) düğünlerinin öncesi fotoğraf çektirmek için fotoğrafçıya girdi.

10 BİN LİRA DEĞERİNDE 

Bugün Gzetesi'nin haberine göre, Çift poz verirken nişan töreninde takılan altınlarını yol kenarındaki gelin arabasında bıraktı. Bu arada çantayı gören hırsızlar, gelin arabasının camını kırarak 10 bin lira değerindeki altınları çaldı. Olayı duyan gelin sinir krizi geçirerek uzun süre ağladı. Gelin ve damat polis merkezine giderek düğün öncesi ifade verdikten sonra düğünlerini yaptı.

SUÇ KAYITLARI KABARIK 

Ekipler düğün aracını soyan hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Dedektifler hırsızların gidebileceği güzargahtaki bütün güvenlik kameralarını tek tek inceledi. Kayıtlar incelenirken gelinin çantası elinde olan iki şahsın yüzünü kapattığı görüldü.

Polis hemen şahısların kimliklerini tespit için çalışma yaptı. Polisler kısa sürede kamera kayıtlarında gördükleri kişiler üzerinde yoğunlaşınca, şüphelilerin çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan Mehmet A. (26), Ümit E. (24) ve Uğur K. (25) olduğunu belirledi. Polis, zanlıları Dağlıoğlu ve Gülpınar mahallelerinde saklandıkları evlerde yakaladı.

ALTINLARI GERİ VERECEĞİM

Zanlılardan Mehmet A. “Televizyonda haberi izledim ve pişman oldum. Gelinin gözyaşlarına üzüldüm. Sinirden cama yumruk attım ve elim yaralandı. İşsizim ve 1,5 yaşında çocuğum var. Bundan dolayı hırsızlık yapıyorum. Altınları bir yere sakladık. Savcıya teslim edeceğim” dedi.

<< Önceki Haber Gelin ağladı, hırsız insafa geldi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER