Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com okuyucularının yaptıkları ve editörlerimiz tarafından özenle seçilen işte o yorumlar...

Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com'da, hergün onlarca haber yayınlanıyor ve bu haberlere yüzlerce yorum yapılıyor. Bu yorumlardan bazılarını sizler için derledik. Tamamı oldukça kıymetli ifadeler barındıran ve bugün yapılan yorumlardan seçtiklerimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz.
***

1- Tayland'da Türk okullarına kraliyet ödülü!

M.ŞÜKÜR

Taylandlılar bu okulları kraliyet ödülüne layık görüp ödülü vermiş. Buna düşüncesi ve inancı ne olursa olsun bu emeğe ve bu harika işi çıkaran gönül erlerinin bu emeği karşısinda şapka çıkartmak lazım. Tarih sizi yazdı altın kalpli nur yüzlü kardeşlerim. Size çamur atanları da yazacak, müsterih olun. Gece karanlık çökünce paraları koyacak yer arayanlar sizin yaptıklarınızı ne anlayabilir, nede sizin gece yürüdüğünüz ufka onlar gündüz gözüyle yürüyebilirler. Onlar ancak o yolda kaybolurlar.

***

2- Eski Devlet Bakanı: Dinlemeler Cemaat’e mal edilemez!

OKTAY KARA

Aslında cemaat gerçekten dinliyor. Evet, Allah'ın emirlerini "yap veya yapma" dediklerini dinliyor. Aslında cemaat gerçekten dinliyor. Hocasından, Resûlullah'ın(sas) sünnetini, 'insanlığa hizmet adına ne yapabiliriz'i,  'nasıl yapabiliriz'i dinliyor. Cemaat aslında tebliğ ve irşadda sınır olmadan, Tongo'daki insanla Beyaz Saray'daki insana, 'Hakk'ı nasıl anlatırım'ın derdinde. Hükümet olma derdine düşmeden, Allah'ın hükümlerine râm olma derdinde cemaat. Birilerinin söylediklerine bakmadan, sadece Hakk'ın söylediğine bakarak, Resûlün(sas) izinde giden cemaat. Vesselam. 

***

3- Başbakan Erdoğan ses kaydıyla ilgili ilk kez konuştu!

Anadolu İnsanı

DEĞERMİYDİ...
Bu necip millet sizin heykelinizi dikecekti size gerçekten inanmışlardı. Değermiydi...
Değermiydi dünya malına.
Bu Anadolu insanının sevgisi paraya değişmeye değermiydi.
Böylemi kapanacaktı bir devir, değermiydi....
Vicdanları yaralamaya.. Kanatmaya... Derin yaralar açmaya değermiydi... Çok yazık......

***

4- Bahçeli'den ses kaydı açıklaması

Gültekin Kılıç

"Bu bir İSTİKLAL mücadelesidir. İSTİKLALİMİZ adına canımızı ortaya koymaktan da bir an bile tereddüt etmeyeceğiz" mi yoksa "Bu bir İKTİDAR mücadelesidir. İKTİDARIMIZ adına canımızı ortaya koymaktan da bir an bile tereddüt etmeyeceğiz" mi?

***

5- Başbakan Erdoğan ses kaydıyla ilgili ilk kez konuştu

Mehmet

Ben bu başbakana bu partiye çok hizmet verdim oy verdim oy verdirdim. Ama iddiaların yalan veya doğru olduğunu ispatlamak çok kolay olduğu halde(baz istasyonu ve gsm kayıtları ortaya konulsun) bunu yapamayıp manipülasyon ve kara propagandaya güce sarılmak... Kahroluyorum, üzülüyorum, utanıyorum ve sıkılıyorum. Ama birileri hiç utanmıyor, sıkılmıyor gibi..

***

6-  Dış basın Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarını böyle gördü!

Mus'ab

Madem montaj izlenecek yol basit: 30 dk lık bir tv programı, 1 bilgisayar ve 1 uzmanla bu ses kaydının montaj olduğu kamu oyuna ispat edilebilir, tabi montajsa... Aksi halde sadece "montaj, montaj" diye grup toplantılarında bağırmak çare olmayacaktır... Vesselam

***

7- Başbakan Erdoğan ses kaydıyla ilgili ilk kez konuştu

Akif Demir

Hüsnü zanla yanılmayı, sui zanla yanılmaya tercih ederiz. Hocaefendi'ye de montaj kaset yapmışlardı. Başbakan'a da yapabilirler. Ancak problem başka: Başbakan, Hocaefendi'yle ilgili kasetleri delil kabul edip, her yerde aleyhte konuşymayı sürdürdü. Şimdi biz de öyle mi yapalım?

***

8- Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan olduğu iddia edilen o ses kaydı!

Hamdi Yazan

Halktan yüzde elli oy almış Başbakanımızın bir sözü vardır: "Eğer bir gün duyarsanız ki Tayyip Erdoğan çok zengin olmuş, bilin ki haram yemişimdir". Varın siz düşünün şimdi.

***

9- Başbakan Erdoğan ses kaydıyla ilgili ilk kez konuştu

Ömer

Başbakan "Okyanus ötesinden gelen talimatlarla bir sürü kişiyi dinlemişler" diyor. Peki ey bu halktan yüzde elli oy almiş Başbakan, acaba aklınını kenarından "Bizi dinleyenler, Fethullah Güleni dinleyip internete yükleyenler olabilir mi?" diye hiç mi geçmiyor? Türkiyede tek dinlemeyi size göre cemaat yaptırıyor, peki mahkeme kararı olmadan yasadışı olarak Fethullah Gülen'i kim dinliyor? Yoksa cemaat kendi kendini mi dinliyor? Birde "Cevap veremeyeceğimiz soru yok diyorsunuz. Sadece bakanın 700 binlik saatine cevap ver, söz, yurtdışından uçağa atlayıp sana oy vermek için Türkiye'ye gelicem.

***

10- Başbakan Erdoğan ses kaydıyla ilgili ilk kez konuştu

YILMAZ

49 Yaşındayım bu güne kadar ülkemizde çok şey oldu fakat mütedeyyim insanları bu kadar zor duruma düşüren bir hükümet olmadı. Merhum NECİP FAZIL'ın "AMAN" şiiri aklıma geldi. Ne güzel yazmış üstad tam bu günü anlatıyor. Kim benim ülkeme zarar veriyorsa onlara yazıklar olsun...

***

11- Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan olduğu iddia edilen o ses kaydı!

BirM

Kasetlerin montaj olduğuna inanmıyorum. Eğer tertemiz olsalardı bu kadar insanın günahına girmek yerine, bu kadar hukuksuz işleri yapmak yerine, seçime giderken bu kadar oyu riske atmak yerine, yargıya giderlerdi. İsnat edilen suçları yargıda temizler, aklanmış olarak tertemiz olarak ortaya çıkardı. Ama yaptıkları; insanları sürgün etmek, sağa sola hakaretler, iftiralar ve tehditler savurmak. Cumhuriyet tarihinde görülmemiş, kanunsuz kanunlar çıkarmak oldu. Bu işler ancak biteceğine inanmış bir kişinin psikolojisi ile yapılabilir. 

***

12- Başbakan Erdoğan'ın yeni hedefi 'Robot Lobisi'...

Ahmet

Sosyal psikolojiden haberdar olanlar bilir. Toplumu yonetmede düşman göstermek metodu vardır. Yani çok korkunç bir düşman algısı yapılır. Sonuç olarak toplumu korumak için yetkiler alır. ABD'de her zaman bunu yapıyor.

***

13- Çok tartışılan yasa gece yarısı kabul edildi!

Fatih Çağlar

Ya ülke uçuruma gidiyor. Hergün özerklik deniliyor AKP ve Başbakan'dan tık yok. Ama Başbakanımız, şahsıyla ilgili ses kaydı ortaya çıkınca Hakan Fidan gece 00:00 da çağırıyor, sabaha kadar görüşüyor. Devlet mi önemli, yoksa şahıs mı?

***

14- Burhan Kuzu'dan ses kayıtlarıyla ilgili ilginç tweet!

İlyas Tunçeri

Sayın Kuzu doğru söylüyor. "Masumiyet esastır" "Beyyine külfeti müddeiye düşer" "Müddei iddiasını ispat ile mükellefir" hepsi tamam. İyi ama bugüne kadar sövdüğünüz bunca insanın vatan hainliğini, alçaklığını, haşşaşiliğini, çeteliğini hangi mahkeme kararına dayandırdınız? Bu şimdiye kadarki AK Partiye yakıştı mı?

SAMANYOLUHABER
<< Önceki Haber Günün en beğenilen yorumları! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER