Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com okuyucularının yaptıkları ve editörlerimiz tarafından özenle seçilen işte o yorumlar...

Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com'da, hergün onlarca haber yayınlanıyor ve bu haberlere yüzlerce yorum yapılıyor. Bu yorumlardan bazılarını sizler için derledik. Tamamı oldukça kıymetli ifadeler barındıran ve bugün yapılan yorumlardan seçtiklerimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz.
***
1- 'Fethullah Gülen Hocaefendi'den çok önemli tavsiyeler'
Gereksiz

İlahi yardım sebepler sükut edince gelirmiş. Bekliyoruz... Rabbimiz hatamız varsa affeyle. Eğer bu bir imtihan ise kazananlardan eyle. Biz tam da bu günler için hizmete girdik.

***

2- 'Fethullah Gülen Hocaefendi'den çok önemli tavsiyeler'

Melek

Ben cemaate mensup değilim, ama en az onlar kadar seviyorum Fethullah Gülen'i ve ona inan insanları... Göz yaşlarıyla okudum yazıyı. Hep dua ediyorum, benim canlarım iki kardeşim ve ailemin çoğu bu cemaate mensup. Öyle temiz insanlar ki onlara karşı her geçen gün daha da hayranlığım artıyor. Duruşlarıyla bir başkalar onlar... Ben başka bir cemaatte karınca misali hizmetteyiz, Ama sizi de sonuna kadar destekliyorum dua ile... ALLAH yar ve yardımcınız olsun... Derdiniz benim de derdim. Yazıyı okudum kalbim biraz ferah buldu... Çok üzülüyorum çok...

***

3- 'Fethullah Gülen Hocaefendi'den çok önemli tavsiyeler'

Paralel Şerefimdir

Birisi hayatında kimseyi incitecek kaba bir söz söylememiştir, karıncayı incitmekten imtina eder, Dünya'nın neresinde bir zulüm olsa göz yaşları sel olur. Diğeri kendi vatandaşına 'Ananı da la git buradan' der. Birisi hayatında zevk, para, pul nedir bilmez. Diğeri 15 senede servetine servet katar. Birisinin etrafında gönüllüler vardır. Ver deyince verir, gel deyince gelir. Git deyince dağları aşar. Dünya'nın öteki ucuna gider. Diğerinin etrafında çıkarcıları vardır. Parasız pulsuz adım atmazlar, ihale soyisimleridir.

***

4- 'TUSKON Başkanı Rızanur Meral'den önemli açıklamalar!'

M. Baki

Yıllarca insanlarla kavga ettim, Tayyib'i savunacağım diye, Şu son yaşananlardan sonra kavga ettiğim herkesten helallik diliyorum. Bilememişim aldanmışım!!! Her şeyimi kaybetmek uğruna Hakk'ın ve haklının yanında olacağım. Rabbim dünyanın dört bir yanında efendimizi, dinimizi anlatan gençlere sen yardım et. Senin davan için mücadele edenleri sen koru. Milletin, yetimin hakkını yiyenleri de sen ıslah et amin..

***

5-  'TUSKON Başkanı Rızanur Meral'den önemli açıklamalar!'


Kalite farkı dedikleri bu olsa gerek. Biri çıkar der; evladı yok ne anlar evlattan, hakaret eder, bağırır, çağırır. Başka biri çıkar küfretmeden ince ince her üstü kapatılan şeyi anlatır. Keşke diğer işadamları da bu kadar yürekli konuşabilse. Herkes elini taşın altına koymadan bu karanlık günler aydınlığa kavuşmaz. Dershanelerle uğraşan Başbakan PKK ile neden bu kadar çok uğraşmıyor. Bir çıkarı mı var acaba akan kandan? Sonunda hırsızları da tahliye ettiler. Bundan böyle insanlar sokakta yürürken cebine dikkat etsin malum hırsızlar artık aramızda. Türk halkı gereken cevabı sandıkta verecek.

***


Esra

Kusura bakmasın kimse. Önemli olan evlenip evlenmemek değildir. Sen nefsine sahip olabiliyorsan, Allah'ın rızasını kazanmak için savaşa biliyorsan ondan güzeli yok. Ülkemiz de evlenen çok ama boşanan daha çok. Neden diye sorsun herkes kendine... Hocamızın Allah'ın izniyle onlarca ülkede çocuğu var, kendi öz ve öz babaları gibi seviyorlar... Hizmetin için de olmasam da Hocamızı çok seviyorum. Rabbim ona ve onun gibilere uzun ömürler versin.

***

7-  'Başbakan yine kendi kendiyle çelişti!'

Takva

Mevlâna Hazretleri ne güzel demiş 'Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol' diye. Ben bu siyâsilere sesleniyorum 'Göründüğünüz gibi olun demiyorum, çünkü görünen yüzleriniz sahte, maskeli yüzler. Onları oldukları gibi görünmeye dâvet ediyorum. Dini siyâsete alet etmeyin artık. Allah kör olan gözlerin hepsini açsın..' Bazı siyasetçiler, siyâsete hakikâtten ve rızadan uzak, şeytancasına tâbi olmuşlar. Rabbim bütün kirli emelleri, gün yüzüne çıkarsın inşallah... Unutmayın, kokan çöp, insanı rahatsız eder.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Günün en beğenilen yorumları! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER