Hakimler ve savcılar helikopterli kıyak geziyi konuşuyor

Yargıda Birlik Platformu olarak da bilinen ve hükümet destekli bir oluşum olduğu ifade edilen platformun HSYK seçimi çalışmalarına ilişkin tartışmalar bitmek bilmiyor.

Hakimler ve savcılar helikopterli kıyak geziyi konuşuyor

Binlerce üyesi bulunan ve çoğunlukla hakim ve savcılar tarafından paylaşımlarda bulunulan yargı mensuplarının paylaşım yaptığı adalet.org isimli sitede Yargıda birlik Platformu HSYK adaylarının doğu illerindeki Adliyeleri ziyaret etmek için kendilerine tahsis edilen askeri helikopterle yapmaları sert bir dille eleştirilmeye devam ediliyor. Hakim ve savcılar arasında hükümetle yakın ilişkisi nedeniyle tepkileri üzerine çeken oluşumun aday tanıtım toplantıları başta olmak üzere seçim çalışmaları için harcadığı para miktarı konusunda da şaibeler bulunduğu ifade edilmişti.

Özellikle Van’ın Gürpınar İlçesi’ne bağlı Yalınca Köyü’nün Çeli Mezrası’nda kar nedeniyle yolları kapalı olan ve ambulans helikopter olmadığı için hastaneye yetiştirilemeyen, cansız bedeni babasının sırtındaki çuvalda taşınan 1,5 yaşındaki Muharrem için harekete geçmeyen yetkililerin HSYK seçimlerinde Devletin tüm imkanlarını seferber etmiş olmaları dikkat çekiyor. Küçük Muharrem’den esirgenen helikopter, Yargıda Birlik Platformu (YBP) üyelerinin hizmetine sunuluyor
<< Önceki Haber Hakimler ve savcılar helikopterli kıyak geziyi konuşuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER