Hava durumu önümüzdeki günlerde nasıl olacak?

Hava durumuyla ilgili son tahminler ne yönde?

Hava durumu önümüzdeki günlerde nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son Hava durumu değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinde yağış olmayacak. Hava parçalı ve az bulutlu geçecek. İstanbul'da hava parçalı ve az bulutlu görülürken, Ankara ve İzmir'de parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji, gece ve sabah saatlerinde kuzey, iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus beklendiğine dikkat çekerken, ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi. 


Hava sıcaklığı, önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, iç ve batı kesimlerde güney yönlerden, doğu bölgelerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. 

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE BİRLİKTE SİS UYARISI

Ülkemizin kuzey, iç ve doğusunda yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayının görülmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, buzlanma vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. 
<< Önceki Haber Hava durumu önümüzdeki günlerde nasıl olacak? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER