Havuz medyası öyle komik bir duruma düştü ki...

Önder Aytaç'ın dün akşam Emniyet'te ifade vermesinin ardından bazı tetikçi Twitter hesapları tutuklanacak gazeteciler listesi yayınlamaya başladı.

Havuz medyası öyle komik bir duruma düştü ki...

Listelerde olan Gazeteci Mehmet Baransu'nun Amerika'ya kaçıyorum şeklinde attığı tweetleri gerçek sanan havuz medyası ise alay konusu oldu.

Gazeteci Önder Aytaç'ın dün akşam ifade vermesinin ardından tetikte bekleyen ve ellerinde liste bulundurdukları anlaşılan kişiler, Twitter hesaplarından birçok gazetecinin tutuklanacağını iddia ettiler. Bu kişilerden biri olan Mehmet Baransu'nun önce gözaltına alındığı iddiasını ortaya atan bu kişiler daha sonra yakın zamanda gözaltına alınacaksın iddiasında bulundular. 

Baransu ise kendi hesabından önce Havalimanı'nın önünden selfie pozu paylaştı, ardından da 'Hoşçakal güzel ülkem. Uçağım havalanıyor. Uçaktan twit atıyorum. Süper bir hizmet. Bekle beni New York. Geliyorum. Yandaşlar peşimden ne yazarsa yazsın, umrumda değil'' diye yazdı.

Baransu'nun bu tweet'i atmasıyla heyecana kapılan hükümete yakın 'havuz medyası' olarak tabir edilen stargazete.com, sabah.com.tr, aksam.com.tr gibi basın yayın organları ve bazı siteler, 'Flaş Flaş Mehmet Baransu kaçtı' başlıklarıyla durumu haberleştirdiler.



Gerçekse az sonra ortaya çıktı...

"Uçak 20 dakika mola verdi. Molada twit atıyorum. Hans amcanın gözlemesi de iyi. Uçak birazdan kalkacak. Türkiyede ne ne yok dostlar." diye yazan Mehmet Baransu, sonrasında havuz medyasının içine düştüğü komik durumu "Ceeeee, Ceeeee Kaçmadım, halen buradayım. Korkmaya, titremeye devam hırsızlar. İki dakika uyutmazsınız hırsızlar. Uçağın gözleme molası vereceğine inanırsan, kaçtığıma da inanırsın" diye yazdı.. 

Yaşanan komik olay sosyal medyada da alay konusu oldu..

Emre
Baransu ABD'ye gidiyorum diye trollüyor bazı ak partililer inanıyor. Hatta Star haberini bile yapıyor.
Böyle bir ülkede Zaytung'a gerek yok.

Ahmet Memiş 
Neyse ki Baransu "Gozleme icin ucagin mola verdiginin" espri oldugunu erken acikladı da haber yapmaya firsat bulamadilar ))

<< Önceki Haber Havuz medyası öyle komik bir duruma düştü ki... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER