Hocaefendi'den Yüksekova şehitleri için taziye mesajı

Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi,dün Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde çarşı izninde iken silahsız halde şehit edilen askerler için taziye mesajı yayınladı.

Hocaefendi'den Yüksekova şehitleri için taziye mesajı

Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi, dün Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde çarşı izninde iken silahsız halde şehit edilen askerler için taziye mesajı yayınladı.

Muhterem Hocaefendi, şehit askerler için Cenab-ı Haktan rahmet ve mağrifet duasında bulunurken şehit aileleri için ise sabır diledi. Hocaefendi, ayrıca Türk Silahlı Kuvvetleri komutanlarına ve mensuplarına başsağlığı diledi.

İŞTE FETHULLAH GÜLEN HOCAEFENDİ'NİN TAZİYE MESAJI

Hakkâri Yüksekova’da hayatları pahasına büyük bir fedakarlıkla vatani görevlerini yapan masum askerlerimizin sivil ve silahsız halde çarşı izninde iken terör örgütü saldırısı sonucu şehit olduklarını öğrendim.

Şehit erler; Ramazan Gülle, Yunus Yılmaz, Ramazan Köse’ye Cenab-ı Haktan rahmet ve mağfiret diler; kederli ailelerine sabr-ı cemil niyaz ederim. Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için hizmet eden kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri komutanlarına ve mensuplarına başsağlığı dilerim.

<< Önceki Haber Hocaefendi'den Yüksekova şehitleri için taziye mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER