Jet Fadıl'ın hedefinde şimdi de Malezyalılar mı var?

Malezya ve Türkiye arasındaki helal ticaretin ele alındığı 3. Uluslararası Helal Gıda Konferansı İstanbul’da gerçekleştirildi.

Jet Fadıl'ın hedefinde şimdi de Malezyalılar mı var?

Programa alanında uzman birçok konuk katılırken, yarım kalan projeler ve arkasında bıraktığı mağdurlarla özdeşleşen Fadıl Akgündüz de konferansta konuşma yaptı.

3. Uluslararası Helal Gıda Konferansı İstanbul’da gerçekleştirildi.  Malezya Türkiye arasındaki helal ticaretin ele alındığı programa alanında uzman birçok önemli konuk katılırken ilginç bir isim dikkat  çekti. Daha önce Caprice Gold Bayrampaşa projesi başta olmak üzere birçok projede vatandaşı mağdur eden ve dolandırıcılıkla suçlanan Fadıl Akgündüz, konferansa uzman olarak katıldı ve helal turizm hakkında bir konuşma yaptı. Yurtdışındaki ve yurtiçindeki yatırımlarına değinen Akgündüz, yaptığı işe nasıl başladığı hakkında da uzunca bilgi verdi.

Helal turizm alanında konuşan Fadıl Akgündüz, konuşmasında sık sık ailesinden ve kendisinden bahsetti. Malezya’dan gelen katılımcılara hitap eden Akgündüz, helal gıda konferansında kendisini aklayıcı açıklamalarda bulundu. Akgündüz, “İnternette benim hakkımda onlarca değil, binlerce olumsuz haberler karşınıza çıkabilir. Türkiye’deki birtakım İsrail medyası tarafından hakkımda olumsuz haberler yapılıyor. Bunların hepsi bizim çalışmalarımızı sabote etmek amaçlı.” iddiasında bulundu. Yıllardır İslami kesim için çalışmalar yaptığını, fakat bu çalışmaların bazı kişi ve kesimler tarafından istismar edildiğini öne süren Akgündüz, konferansın konusunu saptırarak Türkiye’deki siyasi gelişmeleri anlattı. Akgündüz, her fırsatta Hizmet Hareketi’ne hakaret ve iftirada bulunarak konferansın amacının dışına çıktı. Programa  YPhg. Tan Sri Dato’ Sri Prof. Ir Dr. Sahol Hamid Abu Bakar, YPhg. Tan Sri Dato’ Dr. Abu Bakar Abdul Majeed gibi ünlü Malezyalı profesörün yanı sıra birçok Malezyalı akademisyen katıldı.

Akgündüz, soru soran Zaman Muhabirine hakaret etti

Program sırasında İstanbul Bayrampaşa’da bulunan Caprice Gold Oteli hakkında soru soran Zaman muhabiri, kameralar önünde Akgündüz tarafından tehdit edildi. Akgündüz, “Siz mafyasınız, bak senin suratını  parçalarım. Bak bu kameralar önünde diyorum. Sen bir hırsız gazetenin elemanısın.” diye hakaret etti.

Zaman
<< Önceki Haber Jet Fadıl'ın hedefinde şimdi de Malezyalılar mı var? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER