Kaçırılan Türk pilotlar serbest bırakılıyor iddiası

Lübnan'da kaçırılan iki Türk pilotunun serbest bırakıldığı iddia ediliyor

Kaçırılan Türk pilotlar serbest bırakılıyor iddiası

TRT TÜRK'ün haberine göre, Lübnan'da kaçırılan iki Türk pilotunun serbest bırakıldığı belirtiliyor. BÜYÜKELÇİ ÖZYILDIZ'DAN O İDDİAYA CEVAP!
Türkiye’nin Beyrut Büyükelçisi İnan Özyıldız, Lübnan'da 10 gün önce silahlı kişilerce kaçırılan THY pilotlarının serbest bırakıldığına dair iddialarla ilgili açıklamada bulundu.
TRT-Türk’ün Lübnan’da kaçırılan THY pilotlarının serbest bırakıldıklarına dair haber vermesi üzerine Özyıldız şunları söyledi: “Ben de bu haberi 10-15 dakika önce TRT’den duydum. Şu an itibarıyla (Saat 13.40) bize pilotların serbest bırakıldıklarına dair gelmiş resmi hiçbir bildirim yok. İçişleri Bakanlığı’ndan da bir haber gelmiş değil.“ Ankara’daki Dışişleri yetkilileri de Özyıldız ile konuşulduğunu ve Büyükelçi'nin kendileriyle de benzer bilgiyi paylaştığını söylediler. Lübnan'da 9 Ağustos'ta, İstanbul-Beyrut seferini yapan THY personelini havalimanından otele götüren servis aracını durduran silahlı kişiler, Türk pilotlar Murat Akpınar ile yardımcısı Murat Ağca'yı kaçırmıştı.
<< Önceki Haber Kaçırılan Türk pilotlar serbest bırakılıyor iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER