Karaca ile sevginizi nadide bir koleksiyon ile anlatın

Sevgililer Günü’nde,sevginizi nadide bir koleksiyon ile anlatın…

Karaca ile sevginizi nadide bir koleksiyon ile anlatın

Sevgililer Günü’nde,sevginizi nadide bir koleksiyon ile anlatın.Ona, kaşmir ve ipeğin çok özel birlikteliği ile ortaya çıkan Karaca LuxuryCashmere&Silk triko hediye edin. Sadece 170 gram ağırlığındaki LuxuryCashmere&Silknadide bir ürün olarak sınırlı sayıda üretildi.

Sevgililer gününde, kalbinizin sahibine en değerli hediye Çift Geyik Karaca mağazalarında…Tasarım, yüksek kalite ve teknolojiyi bir araya getirerek inovatif ürünler geliştiren Karaca’nın sınırlı sayıda ürettiği Cashmere&Silk trikolarla ile ona verdiğiniz değeri gösterin. Sadece 170 gramlık ağırlığıyla hafiflikte sınırları zorlayan Karaca LuxuryCashmere&Silk triko koleksiyonu sınırlı sayıda üretildi. 

Mücevher gibi!

Lüksün ifadesi LoroPiana ipliklerinden üretilen kaşmir ile kumaşta zerafetin simgesi ipeğin çok özel birlikteliği sonucu ortaya çıkan Karaca LuxuryCashmere&Silk triko özel olarak tasarlanan kutusu ile satışa sunuldu. Karaca LuxuryCashmere&Silk trikoların nadide bir koleksiyon olduğuna dikkat çeken Çift Geyik Karaca Genel Müdürü Hüseyin Eğilmezgil, “Moğolistan yaylalarında yetişen kaşmir keçisinden yılın belli dönemlerinde elde edilen kaşmirin nadir bir ürün. Kaşmir, aşırı soğuktan korumak amacıyla kaşmir keçisinin tüylerinin altında oluşan incecik ipeksi bir yündür. Tıpkı altın gibi gram ile satılır. Bir kaşmir keçisinden yılın belli dönemlerinde sadece 250 gram kaşmir elde edilir. Bu özelliklerinden dolayı da zenginliği, kaliteyi ve şıklığı simgeler. Sınırlı sayıda üretilen bu koleksiyon özel günlerde sevginizi ifade edecek en doğru en hediye olacaktır” açıklamasını yaptı. 

Aşkın rengi ‘kırmızı’ Karaca koleksiyonunda  

Çift Geyik Karaca’da, aşkın rengi ‘kırmızı’ koleksiyonu Sevgililer Günü’nde sevgilinize hediye edebileceğiniz eşsiz tasarımlarla dolu. 

“Gelecek güzelliğe inananlara aittir” felsefesi ile oluşturulan Karaca Kadın Sonbahar-Koş koleksiyonunda imza atılan iddialı tasarımlar arasında kırmızı cashmere&silk triko, dantel aksesuarlarla şıklığına şıklık katılan kırmızı kaşe manto en güzel Sevgililer Günü hediyesi olacaktır. 

TOSS ile aşkınızı enerjik kılın!

Genç ve kendini genç hissedenlerin markası TOSS’un koleksiyonu ile aşkınızı enerjik kılın… Sevgililer Günü’nde ona renkli, enerjik, farklı tasarımlarla dolu TOSS koleksiyonu ile yeni bir “tarz” hediye edin. 

5 ana rengin ahenkle dans ettiği TOSS koleksiyonunda, rengârenk yüzde 100 yün trikolardan, degrade desenli gömleklere, kendinden askılı, farklı renk ve taşlama alternatiflerini bulunan jeanlerden yıkamalı gömleklere veörgü kravatlara kadar zengin hediye alternatifleri var. TOSS, üstelik yüzde 50 indirim kampanyasının yanı sıra Sevgililer Günü’ne özel fırsatlar da sunuyor… 




<< Önceki Haber Karaca ile sevginizi nadide bir koleksiyon ile anlatın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER