Mansur Yavaş'tan yüz kişilik provokasyon ekibi iddiası!

Mansur Yavaş, yüz kişilik provokasyon ekibi iddiasında bulundu, isimleri Emniyet'e vereceğini söyledi..

Mansur Yavaş, Gökçek'e Egemen Bağış ile yüklendi!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Samanyolu Haber'de gündemi değerlendirdi. Yavaş, seçim sürecinde yaşanan kavgalara dikkati çekerek, olay çıkarmak için Ankara'ya getirildiği iddia edilen silahlı kişilerin isimlerini Emniyet'e vereceğini açıkladı... 

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş seçim ekiplerine yapılan saldırıyla ilgili Samanyolu Haber'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yavaş, Ankara'ya eli silahlı 100 kişilik bir provokasyon ekibinin geldiğini, bunların isimleri hakkında ellerinde hakkındaki bilgileri emniyete bildireceklerini ifade etti.

Yavaş, Melih Gökçek'in bir matbaada kendisi aleyhinde gazeteler basıldığını iddiasına da, "Ben iki gündür şehir dışındayım. Bilgim yok. Asla böyle şeyleri tasvip etmiyorum. Ben bunları görüntüledim. O gazeteden haberdarsam bana kul hakkını helal etmesin. Ben ona helal etmiyorum. Helal etmiyorum açıkçası..." sözleriyle cevap verdi. 

Mansur Yavaş, Avrupa Birliği Eski Bakanı Egemen Bağış'ın Kur'an ayetleriyle alay etmesini şiddetle karşı kınadığını, Melih Gökçek'in bu sözler karşısında sessiz kalmasına anlam veremediğini dile getirdi ve şunları söyledi:

"Ben Egemen Bağış'ı şiddetle kınıyorum. Çifte standarttan dolayı hakkımı helal etmiyorum. Bu sözü herhangi biri söylese ne yaparlardı? 'Bunlaaaar...' deyip konuşurlardı. Hadi Egemen Bağış'ı hep birlikte kınayalım. Peki sayın Gökçek, Egemen Bağış'a ne diyorsunuz. Avrupa Birliği Parkı açarken kolkolaydınız, bir şey söyleyin. "
<< Önceki Haber Mansur Yavaş'tan yüz kişilik provokasyon ekibi iddiası! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER