Mehmet Ali Birand'ın sağlık durumuyla ilgili son açıklama

Kanal D Haber Grup Başkanı ve Usta gazeteci Mehmet Ali Birand hayatını kaybetti..

Mehmet Ali Birand'ın sağlık durumuyla ilgili son açıklama

Mehmet Ali Birand hayatını kaybetti. Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi, Gazeteci Mehmet Ali Birand'ın saat 18.29'da vefat ettiğini açıkladı.

OĞLU TWITTER'DAN İDDİALARA CEVAP VERMİŞTİ

Dün safra kesesindeki stent değişimi için ameliyat olan Birand'ın beyin ölümü gerçekleştiği iddia edildi. Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand, safra kesesindeki stent değişimi için geldiği Amerikan Hastanesi'nde ameliyat oldu. Yoğun bakımda tutulan Mehmet Ali Birand'ın hayatını kaybettiği iddia edildi.


Mehmet Ali Birand'ın oğlu babasının Twitter adresinden yaptığı açıklamada ''Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkürler.'' yazdı. Birand'ın oğlu Umur Birand, Mehmet Ali Birand'ın  Twitter hesabından şu tweeti attı;


















Bir açıklama daha

Kanal D Haber Müdürü Salih Selçuk, Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın sağlık durumuna ilişkin,  ''Birand, yaşıyor, yoğun bakımda'' dedi.
 
Kanal D Haber Müdürü Salih Selçuk, Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın sağlık durumuna ilişkin,  ''Birand, yaşıyor, yoğun bakımda'' dedi.

Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand, babasının sağlık durumuna ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı. Umur Birand, babasının Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ''Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkürler'' ifadesini kullandı.




Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için Amerikan Hastanesi’nde ameliyat olmuştu. Birand’ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar, "Daha önce biliyorsunuz safra kesesine bir stent takılmıştı. Bu stendin rutin değişme zamanı gelmişti. Dün (önceki gün) yapılacaktı ama operasyon bugüne (dün) kaldı. Stent değiştiğinde bir enfeksiyon meydana geldi. Doktorlar bir enfeksiyon tespit etti. Kan değerlerinin normale dönmesi için hastanede tutuyorlar. Doktorlar hayati tehlikesi yok diyor'' demişti.
<< Önceki Haber Mehmet Ali Birand'ın sağlık durumuyla ilgili son açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER