Milli Gazete'den dikkat çeken manşet

Dün bir araya gelen NATO Genel Sekreteri Rasmussen ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun açıklamalarını bugün 1. sayfadan duyuran Milli Gazete, konuyla ilgili olarak dikkat çeken bir manşet attı.

Milli Gazete'den dikkat çeken manşet

Söz konusu haberi 'Düşişleri Bakanlığı' başlığıyla duyuran Milli Gazete, "Dışişleri Bakanlığı coğrafyamızla doku uyuşmazlığı yaşayan politik düşlerin peşinde Düşişleri Bakanlığı’na dönüştü." diyerek AKP'nin dış politikasını sert bir dille eleştirdi.

Başbakan Erdoğan'ın önceki günkü 'mezhep savaşına doğru gidiyor' şeklinde yaptığı açıklamaya da değinen gazete,  bu sözlerin 12 yıllık dış politikayı yerle yeksan ettiğini ve dün de Dışişleri Bakanlığı'nın benzer bir dil kullanarak 'düşler âleminde gibi konuştu'ğunu yazdı. 

Milli gazete, 'Başbakan Erdoğan’ın yeni farkına vardığı “mezhep savaşı” gerçeği, uykudaki Dışişleri’ne de bir anda malum oldu!' diyerek, Türk dış politikasını sert bir dille eleştirdi. Suriye’ye yeni bir işgal için davet verildiğini ve Irak’taki mezhep çatışmasının çok geç fark edildiğini eleştiren haberde 'Böylesi bir öngörü(!), Dışişleri Bakanlığı’na değil ama Düşişleri’ne yakışırdı zaten' denildi. 

İşte Milli Gazete'nin o manşeti;



<< Önceki Haber Milli Gazete'den dikkat çeken manşet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER