'Müftü karısıyım' diyen kadın yine şaşkına çevirdi!

Son günlerin en çok konuşulan isminden ilginç açıklamalar!

'Müftü karısıyım' diyen kadın yine şaşkına çevirdi!

Kendisini 'müftü karısı' olarak tanıtıp Başbakan Erdoğan'ı istifaya çağıran kadının videosu Türkiye gündemine oturdu. Fakat olaydan kısa bir süre sonra söz konusu kadının gerçek kimliği deşifre oldu. Gezi olaylarına destek için kamera karşısına geçip kendisini 'müftü karısı' olarak tanıtan 'başörtülü kadın', CHP’li eski ilçe başkanının karısı çıktı. Kendisi de CHP üyesi olduğu öğrenilen Gül Taşlı Cenal, yaşananların ardından A Haber'e konuk oldu. 

Canlı yayında gündemi sallayan videoya ilişkin konuşan Cenal, "Aile arasında yapılmış bir komediydi. Annemin taklidini yaptım. Planlanmış bir şey değildi" sözleriyle şaşırttı. Cenal, "Bir hata olduysa incittiğim herkesten özür dilerim" ifadelerini kullandı ve ardından Başbakan Erdoğan'a seslenerek, "Bunca olay oldu. Ben neden bu kadar mağdur oldum? Neden ben bu kadar yıpratıldım? Neden ben bu kadar bedel ödemek zorunda kaldım? Neden ben bu kadar küfür yedim?" dedi. Konuştuğu sırada gözleri dolduğu gözlenen Cenal, videonun internette kendi insiyatifi dışında yayıldığını kaydetti ve ekledi: "Ben de sosyal medya mağduruyum." 

Öte yandan Cenal'in kızı Eylül Ceren Taşlı'nın "duran adam" diye ünlenen performans sanatçısı Erdem Gündüz'ün öğrencisi olduğu ortaya çıkmıştı. Konuya değinen Cenal, 'duran adam' ile kızının yan yana fotoğrafının olmasını 'tesadüf' kelimesi ile anlattı: "Kızımın duran adamla fotoğrafı için çok güldüm, şaşırdım, dehşete düştüm. Duran adam bir veli tarafından kızımın okuluna vals yaptırmak için getirtildi."

Cenal "Gezi Parkı'na gitmedim" diyerek başladığı cümlesini ise "sadece bir kere gittim" diyerek sonlandırdı. Cenal İstanbul'a Gezi Parkı için gitmediğini şu ilginç cümleyle aktardı: "Ben İstanbul'a Gezi Parkı için gitmedim. Kız kardeşimin hastanedeki kızını görmek için gittim. Ordayken Gezi Parkı'na da gittik. Çadırları gezdik. Bir kere gittim. Gezdik, çadırları gezdik sadece."
<< Önceki Haber 'Müftü karısıyım' diyen kadın yine şaşkına çevirdi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER