'Müftü karısıyım' diyen kadına şok!

Kendisini müftü eşi olarak tanıtarak halkı yanlış yönlendirdiği ileri sürülen ve eski CHP Burhaniye İlçe Başkanının eşi olan Gül Taşlı Cenal hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

'Müftü karısıyım' diyen kadına şok!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatlarından Hamit Eracun, kendisini müftü eşi olarak tanıtarak halkı yanlış yönlendirdiği ileri sürülen ve eski CHP Burhaniye İlçe Başkanının eşi olan Gül Taşlı Cenal hakkında suç duyurusunda bulundu.

 İstanbul Barosu avukatlarından Eracun, yaptığı açıklamada, Cenal'ın cezalandırılmasına yönelik şikayet dilekçesini Burhaniye Adliyesine sunduklarını söyledi. Olayın çok önemli olduğunu ifade eden Eracun, şöyle konuştu:
"Başbakana, bir kamu görevlisine alanen hakaret, huzur ve sükunu bozma, kılık kıyafet değiştirip bir sürü cümle sarfetme var. Onun o görüntüsüne verilecek cevapları düşünün. O cevapların parti ya da başbakan adına verildiğini düşünün. Dolayısıyla ne kadar karmaşa ve kargaşa yaratılacağını düşünün."

Eracun, konuyla ilgili başlamış bir soruşturma bulunduğunu dile getirerek, "Suç duyurusunda bulunduk. Hanımefendinin bu videosuna ilişkin cezalandırılması talebimizi verdik. Dilekçemizde video içeriğinin Ceza Kanununda hangi maddeleri açıkça ihlal ettiğini belirttik. Artık, birinden, ikisinden ya da üçünden, tamamen savcılık makamının takdirinde. Dava açılması durumunda da mahkemenin takdirinde" diye konuştu.

 Gül Taşlı Cenal, kendisini müftü eşi olarak tanıtarak halkı yanlış yönlendirdiği iddiasıyla dün Burhaniye Emniyet Müdürlüğünde ifade vermişti.
<< Önceki Haber 'Müftü karısıyım' diyen kadına şok! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER