Ne Zaman Emekli Olurum-SSK (SGK) Prim Sorgulama - SSK (SGK) Prim 4A Hizmet Dökümü Sorgulama

SSK Hizmet Dökümü Sorgulama, SSK tüm Sorgulamalar, SSK gün sorgulama, SGK Hizmet Dökümü alma ve öğrenme sayfası. Ayrıca SSK Sicil No Sorgulama, SSK Prim Sorgulama, SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama gibi hizmetlere kolayca ulaşabilirsiniz.

Ne Zaman Emekli Olurum-SSK (SGK) Prim Sorgulama - SSK (SGK) Prim 4A Hizmet Dökümü Sorgulama

Şifresiz olarak SGK (SSK) HİZMET DÖKÜMÜ nasıl yapılır. SGK (SSK) hizmet dökümünü sağlamak kurumun sitesine girmek ve sadece TC KİMLİK no ile hizmet dökümüne ulaşabilirsiniz. SGK PRİM SORGULAMA işlemleri 15 Aralık 2011 tarihinden itibaren SGK SORGULAMALARI artık şifresiz olarak yapılabiliyor. Daha önce E-DEVLET sisteminde yer alan SGK PRİM SORGULAMA uygulamasına artık size özel kişisel kimlik bilgilerinizi girerek SGK (SSK) PRİM SORGULAMA yapabilirsiniz…

SSK SGK ŞİFRESİZ HİZMET DÖKÜMÜNÜ NASIL ALIRIM?

Çalışanların maaşlarının yanısıra gelir vergisi, işsizlik sigortası, sağlık sigortası (SSK primi) gibi kesintiler yapılıyor.Çalışanlar bu kesintilierden sonra maaşlarını alabilryorlar. Uzun yıllar boyunca SGK'ya kesilen SSK primler birikiyor. Sağlık güvencesi niteliğinde olan bu primler emeklilik sisteminin de temel taşarından. SSK prim sorgulama sayfası giriş. SSK prim sorgulaması nasış yapılır. Sigortanızın yatıp yatmadığını bu istemler üzerinden öğretnebilirsiniz. Maaşlar yükseldikçe sigorta SSK primlkeri de artıyo. Bu yüzden bazı işverenler işçilerin sigortalarını düşük rakamlar üzerinden yatırma yoluna gidiyorlar. Bunun önüne geçmek için herkes kendi primini internet üzerinden kontrol edebilecek.

Aşağıdaki linklere tıklayarak kolayca öğrenebilirsiniz.


<< Önceki Haber Ne Zaman Emekli Olurum-SSK (SGK) Prim Sorgulama - SSK (SGK)... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER