'O kurşunlar Müslümanların göğsüne sıkıldı'

Samanyolu Haber Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Metin Yıkar, Paris saldırısı ve yaşananlarla ilgili sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

'O kurşunlar Müslümanların göğsüne sıkıldı'

Samanyolu Haber Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Metin Yıkar, açıklamasında "Kimse Efendimiz'e (S.A.S) hakaret edemez. Kimse Hz. Adem'den (A.S) Edendimiz'e (S.A.S) kadar hiç bir Peygamber'e hakaret edemez, etmemeli.Kimse kimsenin kutsalına sövemez, sövmemeli. 'Benim kutsalıma söversen ben de seni öldürürüm' demek ve hatta birilerini öldürmek asla kabul edilemez." ifadelerini kullandı.

İşte Metin Yıkar'ın Twitter'dan yaptığı o açıklama:

"Kimse Efendimiz'e (S.A.S) hakaret edemez. Kimse Hz. Adem'den (A.S) Edendimiz'e (S.A.S) kadar hiç bir Peygamber'e hakaret edemez, etmemeli.Kimse kimsenin kutsalına sövemez, sövmemeli. 'Benim kutsalıma söversen ben de seni öldürürüm' demek ve hatta birilerini öldürmek asla kabul edilemez. Charlie Hebdo'ya sıkılan kurşunlar sadece bir basın kuruluşunun çalışanlarına değil müslümanların göğsüne sıkıldı. Anlat, yaşa, örnek ol. İnsanların gönlüne girmeye çalış. Kötülüğün önü ancak böyle alınır. Yanlışa yanlışla mukabele kötülüğü çoğaltır. Hayır! Müslüman terörist değildir. Müslüman'ı terörist gibi göstermeye çalışan, vebalini asla ödeyemeyecektir. Cihat mı istiyorsun? Nefsinle, eneyle, cehaletle savaş. Beceremiyorsan otur oturduğun yerde."
<< Önceki Haber 'O kurşunlar Müslümanların göğsüne sıkıldı' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER