Real Madrid - Borussia Dortmund maçı hangi kanalda? Şifresiz!

Real Madrid - Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçı saat kaçta oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak? Şifresiz kanal!

Real Madrid - Borussia Dortmund maçı hangi kanalda? Şifresiz!

Türk futbolcular Nuri Şahin ve İlkay Gündoğan'ın da bulunduğu Borussia Dortmund ile Real Madrid arasındaki maç, bu akşam saat 21:45'te Star TV'de canlı olarak yayınlanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde, Real  Madrid'e karşı 4-1 kazandıkları ilk maçın ardından Santiago Bernabeu  Stadı'nda rövanşa çıkacak Borussia Dortmund'un teknik direktörü Jürgen Klopp,  "Bir düşü gerçekleştirmenin tek yolu kusursuz olmaktır" dedi.

Klopp, Santiago Bernabeu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, ilk  maçtaki 4-1'lik avantajlarına rağmen Real Madrid'in turu geçmek için her şeyi  yapacağını bildiklerini ve buna karşılık verecek güçte olduklarını söyledi.
         
Real Madrid'in skoru kendi lehine çevirebileceğini düşünmesinin normal olduğunu dile getiren Klopp, "Buna hazırız. Tüm gücümüzle mücadele etmemiz  gerektiğini biliyoruz. Cesur ve mücadeleci bir takım olma fikriyle sahaya  çıkacağız" değerlendirmesini yaptı.
         
Alman teknik adam ayrıca 4-1'lik skora güvenip, defansif bir oyun  oynamayacaklarını kaydetti. Takım olarak Şampiyonlar Ligi'nde final oynama rüyası  yaşadıklarını ancak halen Real Madrid'i elemeleri gerektiğini vurgulayan Klopp,  "Bir düşü gerçekleştirmenin tek yolu kusursuz olmaktır. Başka yolu yok" diye  konuştu.
         
AA
<< Önceki Haber Real Madrid - Borussia Dortmund maçı hangi kanalda? Şifresiz! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER