Sabah Gazetesi o yazarın yazılarına son verdi

İstenilen kişi ve kuruluşlar aleyhinde yazmadığı için Sabah Gazetesi yazarı Süleyman Yaşar'ın yazılarına son verdiği iddia edildi.

Sabah Gazetesi o yazarın yazılarına son verdi

Sabah Gazetesi yönetimi, söyledikleri kişi ve kuruluşların aleyhine yazı yazmayı kabul etmeyen ekonomist Süleyman Yaşar'ın yazılarına son verdiği iddia edildi. IMF ile anlaşmaya sıcak bakmayarak bu yöndeki yazılarıyla övgü toplayan Süleyman YaşarBaşbakan Erdoğan'a IMF ile anlaşmayı imzalatmayan yazar olarak tanınıyordu.

Rotahaber'in haberine göre, Sabah Gazetesi yönetimi, Süleyman Yaşar'a bazı kuruluşların aleyhinde yazılar yazması talebinde bulunulduğu Akademisyen yazar Süleyman Yaşar'ın da, kendisinin ekonomist olduğunu ve yazdığı yazıları verilere dayanarak kaleme aldığını belirttiği iddia edildi. Gazete yönetimi ile arasında mesafe girdiği iddia edilen Süleyman Yaşar, bu süreçte daha önce yazdığı tarzdaki yazılarına devam etti. Bazı yönetici konumundaki isimlerden seçim öncesinde yeniden, "Paralel yapı bu ülke ekonomisini batırmak istiyor. Bunun rakamlarla ifade edilip ortaya konulması gerekiyor" talebinde bulunulduğu, Süleyman Yaşar'ın da, "Ben ekonomistim ve benim malzemem verilerdir. Ben verileri yorumlarım. Ben kimseye çatmak gibi bir amaçla yazı yazamam" dediği öne sürüldü.

Rotahaber
<< Önceki Haber Sabah Gazetesi o yazarın yazılarına son verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER