Şehit pilotların töreninde gözler onu aradı

Dün iki uçağın düşmesi sonrası 4 askerimiz şehit oldu.

Şehit pilotların töreninde gözler onu aradı

Dün iki uçağın düşmesi sonrası 4 askerimiz şehit oldu. Gözler cenaze töreninde Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda "Başkomutan" olan Erdoğan'ı aradı ama o TÜRGEV'in açılışındaydı.

Yüreğimiz yandı...

"İtibardan tasarruf olmaz" denilerek bir yandan 1 katrilyon 370 trilyon liraya AK Saray yapılırken, diğer yandan yıllarca üzerlerine titreyerek yetiştirilen ana kuzuları, vatan evlatları 4 pilot subayımız "tabut" diye tabir edilen uçakların düşmesi sonrası şehit düştü.

Malatya'da şehitler için cenaze töreninde Genelkurmay Başkanı, komutanlar hepsi oradaydı...

Gözler "Başkomutan"ı aradı...


4 şehit subay için düzenlenen cenaze törenine katılmayan "Başkomutan" Erdoğan birden TRT Haber'in canlı yayınında ortaya çıktı.

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonları sonrası ismi sık sık iddia edilen para alış-verişleriyle duyulan TÜRGEV’e ait yurtların açılış törenindeydi...

Türkiye şehitlerini uğurlarken, Başkomutan'ın oğlu ve kızının yönetim kurulunda olduğu TÜRGEV yurtlarının açılış töreninde olması sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.


Öte yandan TRT Haber, NTV, gibi kanalların şehitlerin cenaze törenini verirken, kameralarını birden TÜRGEV yurtlarının toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan'a çevirmesi ve sonrasında milletin ödediği vergilerle ayakta duran TRT Haber'in ekranı ikiye bölüp, Erdoğan'ın konuşmasını canlı, şehitlerin cenaze törenini sessizce vermesi de tepkilere neden oldu.

Ayrıca TRT Haber'in TÜRGEV yurtlarıyla ilgili canlı yayınını, tören bitesiye, son kurdele kesilesiye kadar canlı vermesi de dikkat çekti.

<< Önceki Haber Şehit pilotların töreninde gözler onu aradı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER