Serdar Bayraktutan'la ilgili sır bilgiyi ilk kez açıkladı

Avukat Ömer Turanlı, 22 Temmuz sahur operasyonunda tutuklanan Van Terörle Mücadele Şubesi eski Müdürü Serdar Bayraktutan hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Serdar Bayraktutan'dan eşine hapishaneden duygu dolu mektup!

Twitter hesabından açıklama yapan Avukat Ömer Turanlı, Silivri Cezaevi'nde bulunan müvekkili eski emniyet müdürü Serdar Bayraktutan'ın Avrupa ülkelerinde görülen terör davalarına uzman olarak çağrıldığını belirtti.

Avukat Turanlı, Serdar Bayraktutan'ın El-Kaide' class='textetiket' title='El Kaide haberleri'>El Kaide terör örgütüne operasyon yaptığını, hakim ve savcılara yönelik yapılan eylemin de aydınlatıcısı olduğunu açıkladı. Müvekkilinin ''Selam-Tevhit dosyası'' kapsamında tutuklu bulunduğunu ancak dosya ile ilgili tek bir soru dahi sorulmadığını belirten Turanlı, buna karşın cezaevinde El Kaide terör örgütüyle ilgili beş defa ifadesinin alınmak istendiğini yazdı.

SERDAR BAYRAKTUTAN KİMDİR?

İşte Avukat Ömer Turanlı'nın o tweetleri:

1-SiLiVRi CEZAEViNDE TUTUKLU BULUNAN EMNİYET MÜDÜRÜ SERDAR BAYRAKTUTAN KiMDiR BiRAZ ANLATAYIM...

2-S.B AVRUPA ÜLKELERiNDE GÖRÜLEN TERÖR DAVALARDA MAHKEMELERiN BiLGiSiNE BAŞVURDUĞU TEK KİŞİDİR...

3-ADALET VE İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZ UZMAN OLARAK MÜVEKKiLiMi ÖNERMiŞTiR. ÖZELLiKLE ALMANYA VE İTALYA'DAKi MAHKEMELERDE TERÖR ÖRGÜTLERiNi ANLATMIŞTIR.

4- BU SAYEDE BİRÇOK ÖRGÜTÜN LEGAL OLMADIĞI ANLAŞILARAK TERÖR LİSTESİNE ALINMIŞTIR.

5- 1999'DA BELÇiKA'DA YAKALANAN FAHRİYE ERDAL'IN EViNDE ELE GEÇiRiLEN BELGELERi ÖZVERiLi BiR SAVCIMIZLA BÜYÜK ÇABA SARFEDEREK TAM 9 SENE SONRA (2008'de) BiZZAT SERDAR BEY GETiRMiŞTiR.

6- BU GETiRME SIRASINDA KALDIĞI OTELDE TV SPİKERİNİN BİR YÖREMiZiN ÇAKIL TAŞLARINI TANITTIĞI GÖRÜNTÜYÜ iZLERKEN "Çakıl taşlarına kurban olurum" DiYEREK AĞLIYOR. ŞUAN CASUS DiYE TUTUKLU.

7- TUTUKLU OLDUĞU DOSYA SELAM TEVHiT DOSYASI AMA MÜVEKKiLiME BUNUNLA iLGiLi TEK BİR SORU SORULAMAMAKTADIR.

8- FAKAT CEZAEVINDE BEŞ KEZ EL-KAiDE TERÖR ÖRGÜTÜYLE iLGiLi iFADESi ALINMAK İSTENMİŞTİR. ÇÜNKÜ MÜVEKKİLİM BU ÖRGÜTE YÖNELiK ÇALIŞIP OPERASYON YAPMIŞTIR.

9- AYRICA BAŞ SAVCIMIZ HADi SALiH BEYiN DE İÇİNDE BULUNDUĞU SERViS ARACININ GÜZERGAHINA KONUP PATLATILAN VE BiRÇOK HAKiM-SAVCI iLE BAŞSAVCIMIZ HADi SALiHOĞLU BEYiN YARALANDIĞI EYLEMi AYDINLATAN KİŞİDİR.

10- BUNDAN ÖTÜRÜ HADi BEY TRABZONSPOR KRAVATI MÜVEKKiLE HEDiYE ETMiŞTiR.

11- VE DÜNYA TARiHiNDE CANLI BOMBA iLE KONUŞUP ÜÇ AY TERAPiDE TUTARAK HAYATA DÖNDÜREN, TOPLUMA KAZANDIRAN TEK EMNİYETÇİDİR

12-VE SAYAMAYACAĞIM BiRÇOK iNSANI ERDEM, ÜLKE AŞKIYLA DOLU MESLEK BAŞARLARI..AMA ŞUAN CASUSLUK DiYE İÇİ BOŞ iDDiAYLA TUTUKLU..ÜLKEMiZE YAZIK



<< Önceki Haber Serdar Bayraktutan'la ilgili sır bilgiyi ilk kez açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER