Trabzonspor Lazio maçı geniş özeti ve golleri 3-3 Tıkla İzle

Trabzonspor, Avrupa Ligi J Grubu'ndaki ikinci maçında İtalyan devi Lazio ile 3-3 berabere kaldı

Trabzonspor Lazio maçı geniş özeti ve golleri 3-3 Tıkla İzle


Bordo-mavili temsilcimiz, Avni Aker Stadı'nda Lazio'yu ağırladı. Trabzonspor, 12'de Yusuf, 22'de Adrian'ın attığı gollerle 2-0 öne geçti. Onazi, 29'da farkı 1'e indirdi. Henrique, 34'te farkı tekrar 2'ye çıkardı. Lazio, 61. dakikada oyuna dahil olan Floccari'nin 83 ve 85. dakikalarda attığı gollerle beraberliği sağladı. Karşılaşma 3-3 sona erdi. İki takım da bu sonuçla 4 puana ulaştı.

TRABZONSPOR-LAZİO

STAT: Avni Aker Stadı
HAKEM: Martin Hansson
SAAT: 20.00
YAYIN: NTV

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir, Olcan, Zokora, Colman, Yusuf, Adrian, Malouda, Henrique
YEDEKLER: Zeki, Bamba, Giray, Aykut Akgün, Abdulkadir, Alanzinho, Janko
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Akçay

LAZİO: Marchetti, Cavanda, Cana, Ciani, Lulic, Biglia, Hernanes, Felipe Anderson, Onazi, Candreva, Perea
YEDEKLER: Berisha, Serpieri, Ederson, Gonzalez, Ladesma, Balde, Floccari
TEKNİK DİREKTÖR: Vladimir Petkovic

Trabzonspor-Lazio maçından notlar

A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda sahasında İtalya'nın Lazio takımını konuk eden Trabzonspor'da teknik direktör, geçen hafta ligdeki Torku Konyaspor maçından farklı olarak Gustavo Colman'ı sahaya sürerek tek oyuncu değişikliği yaptı.
               
Grupta Apollon Limassol ile yapılan ilk maçın devre arasında sakatlanan ve daha sonra ligdeki Kayserispor ve Torku Konyaspor maçında takımdaki yerini alamayan Arjantinli oyuncu, Lazio maçıyla tekrar formasına kavuştu. Arjantinli oyuncunun forma giymesiyle Aykut Akgün yedek kulübesinde kendine yer buldu.
               
Akçay, geçen hafta yedek soyundurduğu oyunculardan sakatlığı bulunan Soner Aydoğdu'nun yanı sıra Zeki Yavru ve Caner Osmanpaşa'yı kadroya almadı.

19 yıl  sonra karşılaştılar

Trabzonspor ile Lazio, 19 sezon sonra yeniden karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer, 1994-1995 sezonunda UEFA Kupası 3. turunda karşılaştığı Lazio'ya ilk maçta sahasında 2-1, deplasmanda aynı sonuçla yenilerek kupaya veda etmişti.
               
O dönemde Trabzonspor'un gollerini atan Hami Mandıralı yardımcı antrenör olarak bu maçta yedek kulübesinde yer alırken, Ünal Karaman da Futbol Genel Direktörü olarak maçı izledi.
               
Trabzonspor maçı öncesi Lazio'da Miroslav Klose, Abdoulay Konko, Stefen Radu, Diego Novaretti gibi oyuncular forma giyemedi.

Yağmur, taraftar sayısını etkiledi

UEFA Avrupa Ligi'nde kaybetmeden yoluna devam eden Trabzonspor'un Lazio ile oynadığı karşılaşmaya taraftarlar yoğun yağmurun da etkisiyle fazla ilgi göstermedi. Maraton ve açık tribünlerde geniş boşluklar gözlendi. Burada bulunan taraftarlara maç öncesi yağmurluk dağıtıldı.
               
Kentte dün akşamdan beri aralıklarla devam eden yağmur nedeniyle fazla taraftar desteğini arkasında bulamayan bordo-mavililerin karşılaşmasını 24 bin kişi kapasitesi bulunan Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 13 bin dolayında taraftar izledi.
               
İtalya'dan kafileyle gelen yaklaşık 100 Lazio taraftarı da misafir takım tribünde yer alarak takımlarını yalnız bırakmadı.
               
Karşılaşma öncesi Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, rakip takım kulübesine giderek teknik direktör Vladimir Petkoviç'e sıralıp başarılar diledi.
         
<< Önceki Haber Trabzonspor Lazio maçı geniş özeti ve golleri 3-3 Tıkla... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER