Trabzonspor Lazio maçı hangi kanalda ve saat kaçta? 3-1

Trabzonspor - Lazio, UEFA Avrupa Ligi J Grubu ikinci maçı hangi kanalda yayınlanacak ve saat kaçta oynanacak? Şifresiz yayın!

Trabzonspor Lazio maçı hangi kanalda ve saat kaçta? 3-1

Trabzonspor - LazioUEFA Avrupa Ligi J Grubu ikinci maçı hangi kanaldan ve saat kaçta yayınlanacağını öğrenmek için doğru adrestesiniz. Trabzonspor - Lazio maçını saat 20:00'da NTV'den canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca dev mücadeleyi Samanyoluhaber.com'dan da an be an takip edebilirsiniz.
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında İtalyan ekibi Lazio ile Avni Aker'de karşılaşacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadele NTV'den naklen yayınlanacak. Trabzonspor ile Lazio, Hüseyin Avni Aker'de liderlik mücadelesine çıkacak.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'ndaki ilk maçında Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apolllon Limassol takımını deplasmanda 2-1 yenen Trabzonspor, sahasında Legia Varşova'yı 1-0 mağlup eden Lazio ile grup liderliği için karşı karşıya gelecek.

MUHTEMEL 11'LER:

Trbazonspor: Onur, Bosinqwa, Mustafa, Aykut, Olcan, Zokora, Colman, Zokora, Colman, Yusuf, Adrian, Malouda, Henrique
Lazio: Marchetti, Cavanda, Ciani, Cana, Lulic, Onazi, Biglia, Candreva, Hernandes, Ederson, Floccari

Avrupa'da en son 23 şubat 2012'de PSV Eindhoven'e 4-1 yenilen ve o tarihten sonra 586 gündür mağlubiyet görmeyen bordo-mavili takım, yoluna kayıpsız devam etmeye çalışacak.

Bu sezon Avrupa Ligi'nde oynadığı 7 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik alan Trabzonspor, gol bölgesinde Henrique, Adrian ve Malouda'ya güveniyor. Henrique 7, Adrian ve Malouda 2'şer gol atarak Karadeniz ekibinin bu sezon Avrupa'daki 15 golünün 11'ini kaydettiler.

Trabzonspor, Lazio ile 19 yıl sonra Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak. Bordo-mavililer, 1994-1995 sezonunda UEFA Kupası 3. turunda karşılaştığı Lazio'ya iki maçta da 2-1 yenilerek elenmişti.

<< Önceki Haber Trabzonspor Lazio maçı hangi kanalda ve saat kaçta? 3-1 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER