Troller bu kez Hocaefendi'nın avukatına musallat oldu

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin savunuculuğunu yapan avukatlardan Adnan Şeker adına twitter'da açılan sahte hesap deşifre oldu. Şeker, hesabı açan ve destek olan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Troller bu kez Hocaefendi'nın avukatına musallat oldu

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin savunuculuğunu yapan avukatlardan Adnan Şeker adına, geçmişte hakaret suçundan ceza almış bir şahış tarafından twitter'da sahte bir hesap açıldı.

Avukat Adnan Şeker'in bilgilerinin ve fotoğrafının kullanıldığı fake hesaptan, diğer kullanıcılara hakaret dolu mesajlar atıldı. Kim tarafından açıldığı belli olan sahte hesap için avukat Adnan Şeker, suç duyurusunda bulunarak açılan sahte hesabın ve hakaret içeren mesajların kendisine ait olmadığını ifade etti.

SAHTE HESAPTAN SARKINTILIK DA ETTİLER, HAKARET DE...

Açılan sahte hesap ve diğer kullanıcılara provokatif amaçlı yapılan hakaretler için belli kaynaklardan beslenen kişilerce aynı anda destek verilmiştir diyen Şeker, "Bu fiilleri yapan kisiler hakkında, suç uydurma, unvan gasbı ve kişisel bilgilerin paylaşılması nedeniyle suç duyurusunda bulunulmuştur." şeklinde bir açıklama yaptı. Sahte hesap aracılığıyla bazı kişilere hakaretler edilirken bazı kişilere de ahlaksızca mesajlar da gönderildi. Bu mesajların sosyal medyada itibarsızlaştırma amaçlı olarak yollandığı belirtiliyor.

Bu açıklamalardan sonra deşifre edildiğini anlayan @AvAdnanseker adlı sahte hesap, bilgilerini diğer twitter kulanıcılarına kapattı.

İşte Avukat Adnan Şeker'in twitter'daki açıklamaları







İşte Avukat Adnan Şeker adına açılan sahte hesabın profili




<< Önceki Haber Troller bu kez Hocaefendi'nın avukatına musallat oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER