Tuncel Kurtiz'in cenazesine damga vuran olay!

Tuncel Kurtiz'in iki kez defnedilmesi cenaze törenine damga vurdu.

Tuncel Kurtiz'in cenazesine damga vuran olay!

Sinema ve tiyatro oyuncusu Tuncel Kurtiz'in cenazesi namaz kılınmadan toprağa verilince mezardan çıkarıldı. Cenaze namazının ardından Kurtiz'in cenazesi gözyaşlarıyla defnedildi. Törene çok sayıda sanatçı ve sevenleri katıldı.

Yeni Şafak'ın haberine göre; İstanbul'daki evinde vefat eden tiyatro ve sinema sanatçısı Tuncel Kurtiz'in cenazesi, Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Çamlıbel köyünde toprağa verildi. Kurtiz'in, köydeki evine getirilen cenazesi, bahçede bir süre bekletildikten sonra yaklaşık 1 kilometre uzaklığındaki mezarlığa kadar omuzlarda taşındı. Mezarlığın musalla taşına konulan Kurtiz'in naaşı, cenaze namazı kılınması beklenmeden mezar yerine götürüldü. Mezara konulan Kurtiz'in naaşı, namaz kılınmadığının hatırlatılması üzerine mezardan çıkartılarak cenaze namazı kılındı. 

Cenaze namazına, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, sanatçılar Halit Ergenç, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Okan Yalabık, Yılmaz Köksal, Tarık Akan ile vatandaşlar katıldı. Cenaze daha sonra mezarlıkta defnedildi.

Katılımın fazla olması nedeniyle Çamlıbel köyünü Güre beldesine bağlayan yaklaşık 3 kilometrelik yol, araç yoğunluğundan ulaşıma kapandı. Katılımcılar, araçlarını bırakıp köye yürüyerek ulaştı.
<< Önceki Haber Tuncel Kurtiz'in cenazesine damga vuran olay! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER