Turgut Özal'ın ölümüne dair sürpriz görüşme!

Tarabya Köşkü'nde sürpriz bir görüşme gerçekleşti. İstanbul'da bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ahmet Özal'ı kabul etti.

Turgut Özal'ın ölümüne dair sürpriz görüşme!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Ahmet Özalfaili meçhul cinayetler konusunda yasa değişikliği yapılması için çaba harcadığını söyledi. 

Özal; "Ocak'ta Uğur Mumcu'nun dosyası zaman aşımına uğruyor, hemen Şubat ayında Eşref Bitlis'in dosyası var, Adnan Kahveci var, arkadan 17 Nisan'da babamın dosyası zaman aşımına uğruyor. Faili meçhullerde zaman aşımı olmaması gerekir. Bununla ilgili Anayasa veya kanun değişikliğinin yapılması için uğraşıyorum" dedi. 

Görüşmede babası 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal için hazırlanan Adli Tıp Raporu konusundaki şüphelerini de ilettiğini dile getiren Ahmet Özal, Cumhurbaşkanı Gül'ün her şeyin şeffaf olacağını, hiç bir şeyin gizli kalmayacağını ifade ettiğini belirtti.

Devlet Denetleme Kurulu'nu harekete geçirerek süreci başlatan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e teşekkür eden Özal, faili meçhul cinayetlerle ilgili zaman aşımı konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve siyasi parti liderlerinden de görüşme talebinde bulunduğunu kaydetti.
<< Önceki Haber Turgut Özal'ın ölümüne dair sürpriz görüşme! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER