Türk pilotlarla ilgili beklenen müjdeli haber geldi!

Lübnan'da kaçırılan Türk pilotlar birkaç saat içinde serbest bırakılacak...

Türk pilotlarla ilgili beklenen müjdeli haber geldi!

  • Türk pilotların saatler içinde serbest kalacağı müjdesi geldi.
  • Türk Hava Yolları (THY), Lübnan'da kaçırılan pilotlarını ülkeye getirmek için özel uçak hazırladı.

Lübnan'da kaçırılan Türk pilot Murat Akpınar ile yardımcısı Murat Ağca'nın birkaç saat içinde serbest bırakılacağı bildirildi.

-Heyecanlı bekleyiş-

2 Türk pilotun serbest bırakılacağı yönündeki haberler üzerine, pilot Murat Ağca'nın Elazığ'daki baba evinde heyecanlı bekleyiş başladı.

Pilot Ağca'nın babası Zeki Ağca, yaptığı açıklamada, gece geç saatlerde gelen haberlerle heyecanlandıklarını belirterek, sabaha kadar televizyon başında gelişmeleri takip ettiklerini söyledi.

Kısa zamanda çocuklarına kavuşmayı temenni ettiklerini dile getiren Ağca, "Devletimize, hükümetimize ve herkese teşekkür ediyorum" dedi.

-THY'den özel uçak- Kaçırılan THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca'nın serbest bırakılması konusunda çalışmalar devam ediyor. THY’nin de pilotları getirmek için özel uçak hazırladığı öğrenildi. Lübnan'nın Beyrut Havalimanı'na uçacak olan THY uçağı ve personelinin talimat bekliyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde, "En kısa sürede pilotlara ulaşacağız. Hayırlı, mutlu sona çok yakınız her an netice alabiliriz." açıklaması yapmış, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da pilotların serbest bırakılmasında olumlu gelişmelerin yaşandığını ifade etmişti.

AA


<< Önceki Haber Türk pilotlarla ilgili beklenen müjdeli haber geldi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER