Yazar Metin Kaçan intihar etti

Fotoğraf çekeceğini söyleyip taksiyi durdurdu ve...

Yazar Metin Kaçan intihar etti

Yazar Metin Kaçan, cumartesi gecesi bindiği taksiyi Boğaziçi Köprüsü’nde durdurup “Fotoğraf çekip, geliyorum” dedikten sonra intihar etti. Çengelköy Polis Merkezi’ne giden taksi şoförü Yüksel Güçlü, Metin Kaçan olduğunu söyleyen bir kişinin fotoğraf çekeceğini söyleyip yavaşlamasını istediğini, yavaşlayınca da cüzdanını ve telefonunu bırakıp otomobilden fırlayıp korkulukları aşarak kendini Boğaz’a bıraktığını söyledi.
Polis ekipleri köprü üzerindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerde bir kişinin taksiden inip kendini boşluğa bıraktığını gören ekipler, arama kurtarma çalışması için Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi’ne haber verdi. Ancak yapılan aramalarda hiç bir ize rastlanmadı. 

Polis, ellerindeki cüzdan ve telefonu tutulan zabıtlarla birlikte Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı'na gönderdi.

Hasan Kaçan doğruladı

Sosyal medya Metin Kaçan ile ilgili söylentilerle çalkalanırken, dün akşam suskunluğunu bozan ağabeyi oyuncu ve karikatürist Hasan Kaçan, twitterden attığı mesajda: “Metin Kaçan ile ilgili bilgiler maalesef doğrudur. Aile olarak bir umuttur diyerek paylaşmadık. Acımızı paylaşan herkese teşekkür ederiz” dedi.
<< Önceki Haber Yazar Metin Kaçan intihar etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER