Yer yerinden oynayacak dediler, kendilerine güldürdüler

Akşam gazetesinin bugün 'skandal' olarak yayınladığı Terörle Mücadele Emniyet Amiri'nin ses kayıtları 'bu mu paralel devlet' dedirterek herkesi kendine güldürdü.

Yayınlanan yeni ses kaydı 'Bunlar mı paralel devlet' dedirtti!

Akşam Gazetesi bugün 2 yıl öncesine ait İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şubesi Amiri'ne ait olduğu iddia edilen bir ses kaydını 'kirli plan" olarak yayınladı. İllegal olarak dinlendiği görülen söz konusu olan ses kayıtları incelendiğinde Emniyet Amiri ve beraberinde tayin edilen (ya da tasfiye edilen) polislerin oldukça vatansever söylemler içeren bir konuşma yaptığı görülüyor.

Kayıtta Akşam'ın iddia ettiği gibi MİT'e kumpas kurmak bir yana, Emniyet Amiri'nin 'Yaptığımız KCK operasyonları ile ülkeyi bölünmekten kurtarmışız.' , 'Görev, millet ve devlet için ne gerekmişse onu yaptık' , 'Devlet büyükleri hakkında dikkatli konuşun', ve 'Amacımız zaten şark bölgelerine gitmekti, bu bir vesile oldu' gibi kahramanlık ifadeleri kullanmaları dikkati çekiyor. 


Konuşmayı yer yerinden oynayacak şeklinde anonslayan gazete özellikle sosyal medyada alay konusu olurken gizli toplantıda konuştular şeklindeki kara propaganda kaydı dinlendiğinde, konuşmanın topluluk önünde ve alkışlar eşliğinde bir veda konuşması olduğu görülebiliyor


SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Yer yerinden oynayacak dediler, kendilerine güldürdüler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER