Yiğit Bulut'un yeni görevi belli oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Yiğit Bulut Türk Telekom'un yönetim kurulu üyeliğine atandı.

Yiğit Bulut'un yeni görevi belli oldu

İlk olarak haberand.com sitesinin duyurduğu habere göre Yiğit Bulut mevcut danışmanlık görevinin yanında şimdi de  Türk Telekom yönetim Kurulu üyesi oldu.  Atama ile ilgili olarak Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) henüz resmi bildirim yapılmadı ancak Ulaştırma Bakanlığı kaynakları bu atamayı doğruluyor.

AYLIK ORTALAMA 40 BİN LİRA MAAŞ!
Sitede yer alan haberde,  Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyelerine aylık 11 bin TL maaş ödeniyor. Ancak bunun dışında her yılın sonunda yönetim kurulu üyelerine 'huzur hakkı' olarak 350 bin TL gibi bir rakam ödeniyor. Bu durumda Türk Telekom Yönetim Kurulu üyelerinin eline aylık ortalama 40 bin lira gibi bir maaş geçiyor. Yani Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı Yiğit Bulut, bu yeni görevi nedeniyle aylık 40 bin lira gibi ek bir maaşa da sahip olacak

TELEKOM'DA KÖKLÜ DEĞİŞİKLİK
Türk Telekom yönetiminde geçtiğimiz günlerde köklü değişiklikler yapılmış ve organizasyon yapısında önemli değişikliklere gidilmişti. Türk Telekom'un yeni CEO'su Rami Aslan tarafından duyurulan organizasyon değişikliğine göre 6 üst düzey yönetici ile yollar ayrılmış ve yerlerine yeni atamalar yapılmıştı.

<< Önceki Haber Yiğit Bulut'un yeni görevi belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER