Güneş: Ligi forse eden takım olarak geri döneceğiz


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, derbi maçta Fenerbahçe'ye mağlup olmalarına rağmen ligi forse eden takım olarak geri döneceklerine inandığını söyledi.

Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'ye 2 - 0 mağlup oldukları maçın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, "Üzgünüz, lider geldik lider dönmek istiyorduk ama olmadı." diyerek şöyle konuştu:

"Rakip oyuna golle başladı. Bu onlar için avantaj oldu. Pozisyonda uzun boylu oyuncuların etkili olacağını beklerken arka tarafta topla buluşan Volkan golü attı. İlk yarı hücuma çıktığımız zaman arada kopmalar oldu.

İkinci yarı oyunun hakimi bizdik. Golü bulamayınca rakip avantajı kullanıp üç puanı aldı. Liderliği ve şampiyonluğu alacağımızı düşünüyorum. Böyle maçı kazanmak istiyorduk. Ligi forse eden takım olarak geri döneceğimizi düşünüyorum."

Derbiyi kaybetmelerine rağmen lig yarışının sürdüğünü kaydeden Şenol Güneş, "Maçı kazansak da kaybetsek de lig yarışı bitmeyecekti. Rakip bu galibiyetle moral buldu ve puan sıralamasında öne geçti. Bu maç önemliydi. Daha henüz son maçı oynamadık. Kendimize ve takımımıza güveniyoruz. Kazansak daha avantajlı olacaktık." dedi.

Bir gazetecinin, 'Bu mağlubiyetle şampiyonluk yolunda büyük bir şans kaçtı mı?' sorusuna ise tecrübeli teknik adam, şöyle cevap verdi:

"Kazansak avantaj olacaktı. Her takımı yenmek için sahaya çıkıyoruz. Futbol oynamaya çalışıyoruz. Yan yollara sapmıyoruz. Futbol adına en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Kaybedilen üç puandır lig yarışı sürüyor."

Şenol Güneş, ligin bitmesine daha maçlar olduğunu belirterek, "Bir maç eksiğimiz var. Tüm maçlarımızı kazanarak yolumuza devam edeceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Güneş: Ligi forse eden takım olarak geri döneceğiz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER