Güney Reklamcılar Derneği'nde Mustafa Öncül dönemi

Güney Reklamcılar Derneği'nde Mustafa Öncül dönemi

Güney Reklamcılar Derneği'nin (GRD) yeni dönem yönetim kurulu başkanlığına Mustafa Öncül seçildi. Öncül, yeni dönemde de hedeflerden sapmadan daha çok çalışarak ve üreterek bölgedeki reklam sektörünü uluslararası standartlara taşımayı hedeflediklerini vurguladı.

Güney Reklamcılar Derneği'nin 3. Olağan Kurul Toplantısı yapıldı. Derneğin yeni dönem yönetim kurulu başkanlığına Öncül Sefa İletişim Hizmetleri Kurucu Ortağı Mustafa Öncül seçildi. Yeni dönem yönetim kurulunda Efsun Tekyeten (Ak Ajans) Başkan Yardımcısı, Cevher Süzen (Etkin Ajans) Sayman, Mustafa Gökçen (İnterkey) Genel Sekreter, Rıza Coşan (Polo Tasarım) Üye olarak görev aldı.

Kurucu Başkan Mekin Nadir Nadirler'den başkanlık görevini devralan Öncül, Güney Reklamcılar Derneği kurulurken bölgedeki reklamcılık sektörünün gelişimine katkı sağlamak adına üniversiteler, meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, reklam mecraları ve yerel yönetimlerle yakın iş birlikleri yaptıklarını söyledi. Derneğin, bölge ekonomisine, sosyal ve kültürel yapısına katkı sağlamayı hedefleri arasına koyduğunu belirten Öncül, "Derneğimiz, kurulduğu tarihten bu yana yaptığı çalışmalarla bu hedef doğrultusunda emin adımlarla yürüdü. GRD, gerek kendi gerekse başka kuruluşların düzenlediği ulusal ve uluslararası yarışmalar, sempozyum, çalıştay, konferans gibi etkinliklere verdiği desteklerle de sektöre değerli katkılar sağladı." dedi.

Yakın geçmişte gerçekleştirdikleri Ulusal Pazarlama İletişimi Zirvesi'nin hala konuşulduğunu vurgulayan Öncül, "Yeni dönemde de bu hedeflerden sapmadan daha çok çalışarak ve üreterek bölgemizdeki reklam sektörünü ulusal ve uluslararası standartlarda çalışmalar yapabilecek şekilde gelişmesi için çeşitli faaliyetler yapmayı hedefliyoruz. GRD'nin büyüyerek gelişmesinde büyük emeği olan Kurucu Başkan Mekin Nadir Nadirler'e ve yönetim kurullarında görev alan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Güney Reklamcılar Derneği'nde Mustafa Öncül dönemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER