Güya İmamoğlu o arabaları teşhir ederek...

Ekrem İmamoğlu'nun halkın vergileri ile kiralanan arabaları "ibreti âlem olsun" diye Yenikapı'da teşhir etmesi AKP'nin kurduğu medya havuzunun amiral gemisi Sabah'ı rahatsız etti. Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu'na göre İmamoğlu hükümet İstanbul'a kayyım atamadan önce mağdur rolüne soyundu.

SHABER3.COM

"Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kaynaklarının birilerine nasıl peşkeş çekildiğini halka tek tek anlatacağım." diyen Ekrem İmamoğlu ilginç bir adım attı. 

AKP döneminde kiralanan ve ihtiyaç fazlası olduğu tespit edilen 1.700 arabayı Yenikapı Gösteri ve Miting Meydanı'nda teşhir etmeye başlayan İmamoğlu hâlâ ücreti ödenen yüzlerce arabanın da kayıp olduğunu kaydetti. 

ARABALARIN "İBRETİ ÂLEM OLSUN" DİYE TEŞHİR EDİLMESİNDEN KİM RAHATSIZ OLDU?

İmamoğlu'nun halkın vergileri ile kiralanan arabaları "ibreti âlem olsun" diye Yenikapı'da teşhir etmesi AKP'nin kurduğu medya havuzunun amiral gemisi Sabah'ı rahatsız etti. 

Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun israf ve vurgunu teşhir etmesinin altında "kayyım" korkusu olduğunu iddia etti. 

Babaoğlu, "Ne bu? Test sürüşü mü?" başlıklı makalesinde sözü İstanbul'a kayyım atanabileceğini ima etti.

HAŞMET BABAOĞLU: İSTANBUL'A KAYYIM ATANMASINA...
 
Babaoğlu, "Belki de İstanbul'a kayyım atanmasına, İmamoğlu'nun mağdur rolüne soyunmasına kapı açacak kadar belediyecilikten uzak geçirilecek bir sürece politik anlam kazandırmak için böyle bir yol izleniyor." iddiasında bulundu. 

AKP döneminde kiralanan 1.700 araba Yenikapı'da teşhir ediliyor. Halk, "Bizim vergilerimizle bu arabaları kimler kullandı? Haklarında işlem yapılacak mı?" sorularını yöneltiyor. 

İmamoğlu'nu bu şekilde toplu hipnoz seansı düzenlemek ve halkı aldatmakla itham eden Babaoğlu israftan ne anladığını ise şu sözlerle itiraf etti: "1.700 makam aracı olmaz, fakat 16 milyonluk bir şehire hizmette 1.700 araç israf da sayılmaz diyecek kafalar o kesimde çoktan buhar oldu." 

Sabah yazarı makalenin sonunda yine kayyım imasında bulundu."Belki de bir 'test sürüşü' bütün bunlar.
Bakalım, yaşayıp neler göreceğiz?"
<< Önceki Haber Güya İmamoğlu o arabaları teşhir ederek... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER