Hakan Aslantaş: Mağlubiyetler yolumuza engel değil


Hafta sonundan Ankara derbisinde Gençlerbirliği ile karşılaşacak Osmanlıspor hazırlıklarını tek çalışma ile sürdürdü.

Süper ligde son iki hafta aldığı mağlubiyetlerin ardından morallerin bir hayli bozulduğu Osmanlıspor Başkent derbisinde yara sarmayı hedefliyor. Mustafa Reşit Akçay yönetiminde günü tej çalışma ile tamamlayan Osmanlıspor, yarın saat 16:00'da yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek. Isınma koşusu ve ısınma hareketlerinin ardından mor sarılıların idmanı yarı sahada kontrol pas çalışmasıyla devam etti. Bu bölümden sonra basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda Mustafa Reşit Akçay, takımına Gençlerbirliği karşısında uygulayacakları taktik çalışmasını yaptırdı. Akşam yapılan idmana sakatlığı devam eden Webo iel Tonia Tisdell katılmadı. Tisdell takımda ayrı koşu yaptı.

Antrenman öncesi Gençlerbirliği maçı ve takımın sonra durumu ile ilgili açıklama yapan Hakan Aslantaş, Gençlerbirliği'nden trasfer olduğunu hatırlatarak, "İki haftadır mağlup oluyoruz. Ama bu durum bizim yolumuza engel olmayacak. Çok savaşan bir ekibimiz var. Bu iki haftayı kaza olarak değerlendiriyorum. Gençlerbirliği çok kaliteli takım. Aile havası olan bir kulüp. Onlara evinde oynadıkları maçtan galip gelmek isteyecek. Bizde onlara karşılık vereceğiz." dedi.

Bir diğer başarılı oyuncu Muhammed Bayır ise aldıkları iki mağlubiyetin ardından Gençlerbirliği karşısında sahada iyi bir oyun ortaya koyacaklarını iyi futbolun sonuca yansıması temennisinde bulundu.
CİHAN
<< Önceki Haber Hakan Aslantaş: Mağlubiyetler yolumuza engel değil Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER