Hakan Şükür isyan etti

17 - 25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarının ardından ülkede başlatılan "cadı avı" ile havuz medyasındaki akıl almaz paralel paranoyaya, eski İstanbul Milletvekili Hakan Şükür böyle tepki gösterdi.

Hakan Şükür isyan etti

Bugüne kadar Gül’ün koruma ekibinde yer alan 4 polis şehit düştü. Polis memurları Salih Taç ve Erkan Başpehlivan, Abdullah Gül’ün uzun yıllar koruma ekibinde görev yapmışlardı. Iğdır'dan Nahcivan'a açılan Dilucu Sınır Kapası'nda görev yapan polisleri götüren servis minibüsüne PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan 12 polis memurundan Fehmi Şahin'in 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yakın korumalığını yaptığı ortaya çıkmıştı. 

Mardin’in Midyat ilçesindeki terör saldırısında dün şehit olan polis memuru 31 yaşındaki Şerife Özden Kalmış'ın, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ün yakın koruması olarak görev yaptığı, yaklaşık 2 yıl önce Şark görevi için Midyat'a atandığı öğrenildi.

STAR'IN ŞEHİT MANŞETİNE CEVAP: İKİ YÜZLÜSÜNÜZ!

Havuz medyasının paralel paranoyasında işlevine dikkat çeken ve 17 Aralık sonrasındaki sürgünleri paylaştığı twetle özetleyen Şükür, "İki yüzlüsünüz" dedi.



Şükür, "'Paralel' diye sürgün et, şehit olunca 'Nene Hatunlar' manşeti at. İki yüzlüsünüz!" dedi. Gazeteci Fatih Akalan da şehit polisin "17 Aralık sonrası "paralel" denip Doğu'ya sürüldüğünü, şimdi ise kahraman ilan edildiğini" vurguladı.


<< Önceki Haber Hakan Şükür isyan etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER