Hakkari'de çevre temizliği mücadelesi


Hakkari'de çevreye gelişi güzel kül ve çöp dökülmesiyle oluşan çevre sorununa karşı belediye mücadele ediyor.

Hakkari kent merkezinde soba, kalorifer küllerinin ve çöplerin çevreye gelişi güzel dökülmesiyle meydana gelen çevre kirliliğinin önüne geçmek için bir süre önce çalışma başlatan Hakkari Belediyesi, devam eden çevre sorununa karşı mücadele etmeye devam ediyor.

İnsan sağlığını ve doğayı tehdit eden çevre sorununu ortadan kaldırmak için çalışma yapan Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sonbahar mevsimde kentin tüm mahalle, okul civarlarına ve dere yataklarına dökülen kül, çöp ve moloz yığınlarını temizleyerek uyarı levhaları asmıştı.

Gerçekleştirilen temizlik çalışmaları ve tüm uyarılara rağmen çevreye gelişi güzel kül ve çöp dökülmesiyle kentte yaşanan çevre kirliliği devam ediyor. Buna karşılık Belediyenin Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğü bağlı ekipler ortak bir çalışma yürüterek kent genelinde bir temizlik çalışması yaptı.

Ekipler, çevreye gelişi güzel dökülen kül ve çöpleri toplayıp, bu yerleri itfaiye yardımıyla yıkayarak temizledi. Ayrıca kül ve çöplerin tekrar dökülmemesi için 'Çöp, kül ve moloz dökmek yasaktır' yazılı yeni uyarı levhaları astı. CİHAN
<< Önceki Haber Hakkari'de çevre temizliği mücadelesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER