Hakkındaki haberlere sinirlenen Chedjou: Yazılanlar gerçekleri yansıtmıyor

Hakkındaki haberlere sinirlenen Chedjou: Yazılanlar gerçekleri yansıtmıyor

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Aurelien Chedjou, 4-3 yenildikleri Eskişehirspor maçında oynamak istemediğine dair yazılıp çizilenlere çok sinirlendiğini belirterek tepki gösterdi.

Galatasaray'ın son lig maçında Eskişehirspor'a 4-3 yenildiği karşılaşmada oynamak istemediği iddia edilerek, hakkında hem sosyal medyada, hem de yazılı medyada eleştiriler yapılan, sarı kırmızılı takımın Kamerunlu oyuncusu Aurelien Chedjou eleştirileri cevaplandırdı.

Yapılan eleştirileri haksız bulduğunu belirten Kamerunlu oyuncu GS TV'ye yaptığı açıklamada, "Bu çıkan haberleri duydum. İnanılmaz sinirliyim. Niye böyle haberler yapıyorlar anlamış değilim. Biliyorsunuz Afrika'da bir maç oynadım, çok uzun bir yoldan geldim, sırf maça yetişmek için hemen geldim ama hocam da tabii ki yol yorgunluğumu gördüğü için takdir hakkını beni oynatmamaktan yana kullandı. Bütün taraftarımıza ve camiamıza buradan söylemek istiyorum, bu tür haberlere inanmasınlar. Maçta oyuna girmek istememişim diye bir durum söz konusu değil, böyle bir şey olmadı. Ama maalesef çok gereksiz bir haber yapmışlar." İfadelerini kullandı

"YAPILAN HABERLER GERÇEKLERİ YANSITMIYOR"

Haberlerin gerçekleri yansıtmadığını belirten Aurelien Chedjou, "Ben bir gazeteci değilim ama buradan tabiri caizse bir öneride bulunmak istiyorum. Bu tür haberler çok gereksiz ve yapılmaması lazım. Gerçeği yansıtmıyor. Evet sonuçlar iyi olmayabilir ama herkes bilsin ki Galatasaray takımı antrenmanlarda yüzde 100'ünü veriyor, maçlara da yüzde 100 şekilde hazırlanıyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Aurelien Chedjou, Galatasaray ile bir yıllık sözleşmesinin daha olduğunu da belirterek, "Tabii ki böyle güzel bir camiada kontratımı yenileyip devam etmek isterim." dedi.

Geldiği günden itibaren formanın hakkını verme adına sıkı bir çalışma temposu uyguladığını belirten Kamerunlu futbolcu, "Geldiğim ilk günden bu yana formayı en iyi şekilde terletmeye çalışıyorum. Bu seneden sonra bir sene daha kontratım var. Tabii ki böyle güzel bir camiada kontratımı yenileyip devam etmek isterim. Ama bu benim verebileceğim bir karar değil, kulübümüzün vereceği bir karar. O nedenle kesinlikle böyle bir şey yok. İlk geldiğim günden beri, hem antrenmanda hem de maçta formamı en iyi şekilde terleterek camiama hizmet etmeye çalışıyorum." diye konuştu.

"ELEŞTİRİLERİ BIRAKIP FUTBOLA ODAKLANMALIYIZ"

Yapılan eleştirilerin çok anlamsız olduğunu, yapılması gerekenin bu konular yerine futbola odaklanmak olduğunu sözlerine ekleyen Aurelien Chedjou, "Şu an ligdeki durumumuzu biliyorsunuz, yapmamız gereken gereksiz konulara girmeyip, futbola odaklanıp, Galatasaray Kulübü'nü hak ettiği yere getirmemiz gerekiyor." diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Tabii bu durumda biz de olmak istemezdik. Buradan çıkacak olanlar da bizleriz. Şu an da tamamen ben ve takım arkadaşlarım, işimize odaklanmış durumdayız, maçlar kazanmamız lazım, taraftarımızı oynadığımız futbolla mutlu etmemiz lazım, o yüzden bu tarz şeylerle zaman geçirmememiz lazım. Kontrattı ve diğer konu gibi. Çünkü her şeyin bir zamanı var. Kontratın da konuşulma zamanı var. Şu an kontrat zamanı değil, şu an tamamen maçlara odaklanıp, Galatasaray'ı en yukarılara çıkarmak hedefimiz."
CİHAN
<< Önceki Haber Hakkındaki haberlere sinirlenen Chedjou: Yazılanlar gerçekleri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER