Haliç Köprüsü'nde silah sesi hareketliliği


Fatih Balat'ta Yunus Timleri Merkezi yakınında duyulduğu belirtilen silah sesleri, paniğe yol açtı. Polislere yönelik saldırı ihtimali üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şüpheli bir kişinin aranması çalışmalarına polis helikopteri de havadan destek verdi. Emniyet yetkilileri, polis merkezine yönelik bir saldırı ve isabetin söz konusu olmadığını belirtti.

Olay, Haliç Köprüsü'nün hemen altındaki İstanbul Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Yunus Timleri Merkezi yakınlarında saat 18.20 sıralarında meydana geldi. Edenilen bilgilere göre; yüzü maskeli olduğu belirtilen şüpheli kişi, bölgede hareketli dakikalar yaşanmasına neden oldu. Şüpheli kişiyi durdurmak için bir polis havaya ateş edince, diğer meslektaşları tarafından kendilerine yönelik silahlı saldırı olarak değerlendirildi. Polise yönelik saldırı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şüpheli şahsın yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalara polis helikopteri de havadan destek verdi.

Bölgedeki aramalarda Haliç Köprüsü altındaki 3 şüpheli çocuk, polis merkezine götürüldü. Emniyet yetkilileri, polis merkezine yönelik bir saldırı ve isabetin olmadığını açıkladı. CİHAN
<< Önceki Haber Haliç Köprüsü'nde silah sesi hareketliliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER