Halk eğitim mis kokulu kadınlar projesini tanıttı


Hatay'ın İskenderun İlçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Sarı, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Hatay Şubesi yönetimine Sosyal Destek Programı(SODES) kapsamında hazırladıkları 'Mis kokulu kadınlar' projesi hakkında sunum yaptı.

TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren ve TÜMSİAD Hatay Şube Başkan Yardımcısı Tufan Parmaksız, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Sarı'yı ziyaret ettiler. TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren, İskenderun Halk Eğitim Merkezi ile imzaladıkları genel ve mesleki eğitim kursları konusunda üyelerine fayda sağlayacak konular hakkında çalışmalar yaptıklarını ve bunları İskenderun Halk Eğitim Merkezi ile ortak çalışmalar yaparak hayata geçireceklerini belirtti.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Sarı, Genel ve Mesleki Eğitim Kurslarının önemine dikkat çekere, TÜMSİAD üyelerine SODES kapsamında hazırladıkları 'Mis kokulu kadınlar' Projesi hakkında sunum yaptı. Projenin amacı hakkında bilgiler veren İskenderun Halk Eğitim Müdürü Suat Sarı, "İskenderun'da ikamet eden ve özellikle Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünden sosyal ve ekonomik destek alan kadınlar başta olmak üzere dezavantajlı kadınlarımıza cam süs eşyası yapımı ve takı kursu açarak, kadınlarımızın meslek sahibi olmalarını hedefliyoruz." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Halk eğitim mis kokulu kadınlar projesini tanıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER