Hami Mandıralı: Futbol oynama iştahımız yoktu


Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, istenilen oyunu ortaya koyamadıklarını söyledi. Mandıralı, "Bugün futbol oynama iştahımız yoktu" dedi.

Mandıralı, 2 - 1 mağlup oldukları Osmanlıspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Kayserispor ve Galatasaray maçları bizim için çıkış maçlarıydı. O maçlar futbol oynama arzusu, iştahı olan maçlardı. O maçlarda takım iyi şeyler ortaya koydu ama bugün istenilen oyunu ortaya koyamadık. Bu oyuncularımızla oynamaya, başarılı olmaya çalışıyoruz ama bugün futbol oynama iştahımız yoktu." ifadelerini kullandı.

Genç hoca, tribünlerdeki taraftarlarla ilgili bir soru üzerine, "Bugün takımını desteklemeye gelen bir grup vardı, bir de eleştirmeye gelenler vardı. Biz elimizdeki en iyi kadroyu sahaya sürmeye çalışıyoruz. 1-1'i yakaladıktan sonra iştahlanabilirdik ama akabinde hemen golü yedik ve kırıldık gittik. 6-7 tanesi direkt oynayan oyucumuz yoktu. Eksik takımla kazanmak istedik ama başaramadık." açıklamasını yaptı.

Mandıralı, sosyal medyada golü attıktan sonra taraftarlara yönelik bir hareketinin olduğuna dair paylaşımların yapıldığını, taraftarla arasında bir olay yaşanıp yaşanmadığının sorulması üzerine şunları söyledi: "Benim telefon numaram da dolaşıyor. İnsanlar nasıl bakarsa öyle görmek istiyorlar. Elimizde sihirli değnek yok. Biraz daha anlayışlı, sabırlı olmalılar. Biz eleştiriye açığız ama biraz ellerini vicdanlarına koyarak eleştirsinler. Elimizde sihirli değnek yok. Buraya dünyanın en iyi hocasını getirseniz ne olur, onu da bilmiyorum. Benim taraftara karşı hiçbir zaman saygısızlığım olmadı."

Hakemin de güzel bir maç yönettiğini belirten Mandıralı, "Biz ateşli oynayamadık." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Hami Mandıralı: Futbol oynama iştahımız yoktu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER