Hami Mandıralı: Kazandık, mutluyuz ama çok çalşmamız lazım


Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, içinde bulundukları zorlu süreci daha çok çalışarak aşacaklarını söyledi.

Mandıralı, 2 - 1 kazandıkları Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Camia olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Özellikle geçen hafta oyuncularımızla diyalog kurarak, daha çok farklı şeyler anlatarak olayın ciddiyetini anlatmaya çalıştık. Destek de aldık dışarıdan. Herkes çok mutlu oldu ve içlerinde olan enerjiyi bugün sahaya yansıttılar. Onun için oyuncularımızı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Kazandıkları için mutlu olduklarını anlatan genç hoca, "Ama çok çalışmamız lazım. Bizim işimiz çalışmak. Bu süreci çok çalışarak daha iyi yerlere taşıyacağımızı biliyorum." dedi.

Bu zorlu süreçte taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarının altını çizen Mandıralı, şunları söyledi: "Trabzonspor sadece benim Trabzonsporum değil; bizim Trabzonsporumuz. Herkesin sahip çıkması lazım. Taraftarın sahada destek olması lazım. İlk yarı olağanüstü bir futbol, goller geldi. Rakip penaltı kaçırdı, biz kaçırdık. Orada taraftara, desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Tamamıyla eleştiriye yönelik tepkiler, konuşmalar var. Bu tabi oyuncu grubunu, hepimizi rahatsız ediyor. Bizim oyuncu kadromuz bu. Bu arkadaşlarımız ile sezon sonuna kadar gideceğiz. Hepsi çok kıymetli bizim için. Hepsinden faydalanmaya çalışıyoruz. Tabi memnun olmuyorlar ama sırf anlar memnun olsun diye istedikleri oyuncuyu oynatalım diye bir düşüncemiz olmadı, olmayacakta. Çünkü biz onlarla çalışıyoruz hafta boyu. Gördüğümüzü, inandığımızı sahaya sürüyoruz. Diğerleri de hazır oluyor, onları da sonradan değerlendiriyoruz."

Mandıralı, yaşadığı sakatlık nedeniyle maça devam edemeyen Kayserisporlu Samba Sow'un sakatlığına da üzüldüğünü belirtti, geçmiş olsun dileğinde bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber Hami Mandıralı: Kazandık, mutluyuz ama çok çalşmamız... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER