Hami Mandıralı: Trabzonspor'un mutlaka kabuk değiştirmesi lazım


Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, oynadıkları oyunun kimseyi tatmin etmediğini söyledi. Genç hoca, gelecek sezon Trabzonspor'un mutlaka kabuk değiştirmesi, oyuncu kadrosunu bir daha gözden geçirmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Mandıralı, 1-1 biten Medipol Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, "Kazanmak için sahaya çıktık ama maalesef istediğimiz futbolu ne ilk yarı ne de ikinci yarı oynayabildik. Hal böyle olunca kazanılan 1 puan oldu. Kazansak üst sıralara çıkma şansımız olacaktı ama olmadı. Çalışmaya devam edeceğiz. Mevcut kadromuzla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu maçta elimizden gelen buydu. Yenilebilirdik, yenebilirdik. Fakat oynanan oyun ne bizi ne de camiamızı tatmin etmedi." dedi.

Genç hoca, gelecek sezonun planlamasıyla ilgili düşüncesinin sorulması üzerine, şunları söyledi: "Şahsımla ilgili ne olacak onu bilmiyorum. Ama biz çalışacakmış gibi kendimizi hazırlıyoruz. Oyuncu kadrosuyla ilgili de fikirlerimizi söylüyoruz. Geçen hafta da söyledim, Trabzonspor'un mutlaka kabuk değiştirmesi, oyuncu kadrosunu bir daha gözden geçirmesi lazım. Yarışmacı takım olmak istiyorsanız bütün mevkilerde güçlü olmalısınız. Biz bu sezon bunun sıkıntısını yaşıyoruz." CİHAN
<< Önceki Haber Hami Mandıralı: Trabzonspor'un mutlaka kabuk değiştirmesi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER