Hami Mandıralı: Zor bir maç kazandık ve biraz daha rahatladık


Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, zor bir maçı kazandıklarını ve biraz daha rahatladıklarını söyledi.

Mandıralı, Süper Lig'in 26. haftasında oynadıkları ve 1-0 kazandıkları Medicana Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "İlk yarıda sahada oynamaya çalışmayan bir Trabzonspor vardı. Hiç bir şey yapmak için mücadele etmeyen bir Trabzonspor vardı. İkinci yarı değişikliklerle de savaşan bir Trabzonspor vardı. İlk yarı aut ama ikinci yarı istediğimiz gibi bir Trabzonspor vardı sahada." dedi.

Zor bir maçı kazandıklarını ifade eden genç hoca, "Kalesinde devleşen bir Esteban vardı. Zor bir maçtı, kazandık ve biraz daha rahatladık. En azından keyfimiz yerine geldi. Hakemler çok iyi maç yönetti. Adaletli maç yönetildiğinde herkes mutlu oluyor. Hakemleri de, oyuncularımı da kutluyorum. Taraftara da teşekkür ediyorum." dedi.

Mandıralı, taraftarların devre arasında kendisini istifaya, maç sonunda ise tribünlere çağırmasıyla ilgili soruya soruya ise şöyle cevap verdi:

"Eminim ki onlar beni seviyor. Onların da benim gibi canı yanıyor kötü oynadığımızda. Böyle tepkiler olması normal. Trabzonspor düzelecekse, bizim varlığımızda kötü gidiyorsa zaten gereken yapılır. Ben onları seviyorum, onların da beni sevdiğini biliyorum. Böyle tepkiler olacak. Önemli olan dik durmak. Biz ekibimizle çalışmaya devam edeceğiz."
CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER