Hamza Hamzaoğlu: Benfica maçını unutun


Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya 2 - 1 mağlup olan Galatasaray, cumartesi günü Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Yorucu bir yolculuğun ardından İstanbul'a gelen sarı kırmızılıların Rize deplasmanda puan kaybına tahammülü yok.

Benfica mağlubiyetiyle Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansını zora sokan Galatasaray, Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçı düşünmeye başladı. Sarı kırmızılı ekipte teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Benfica maçı sonrası morali bozulan oyuncularını motive etmeye calışıyor. ntvspor'un haberine göre, futbolcularına Benfica karşılaşmasının geride kaldığını anlatan Hamzaoğlu, "Önümüzde Çaykur Rizespor maçı var. Şimdi bu maça konsantre olup 3 puan ile yolumuza devam etmeliyiz." dedi.

Galatasaray'da Çaykur Rizespor maçında, sakatlıkları bulunan Lionel Carole ve Hamit Altıntop forma giyemeyecek. Hamza Hamzaoğlu'nun Benfica maçı kadrosunu büyük ölçüde koruması bekleniyor. Galatasaray teknik direktörü, orta sahada şans verdiği Sabri Sarıoğlu ve Jason Denayer'den birini ilk 11'de kullanacak. Orta saha için ise Eskişehirspor maçında başarılı bir performans sergileyen Emre Çolak, Yasin Öztekin ve bir süredir şans bulamayan Jose Rodriguez adaylar arasında.

Sarı kırmızılı ekip, Çaykur Rizespor maçı için Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki çalışmasından sonra Trabzon'a giderek kampa girecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Hamza Hamzaoğlu: Benfica maçını unutun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER